Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » MŰKÖRÖM. Melyik illik a kezemhez?

MŰKÖRÖM. Melyik illik a kezemhez?

Figyelt kérdés

szeretnék műkörmöt,ugyanis a körmeim állandóan letörnek,nem szépek.nem akarok feltűnőt.

viszont nem tudom milyen illene a kezemhez:eléggé fiús kezem van.

melyik az a forma ami finomítana rajta?

esetleg ha tudtok képeket is szívesen fogadok:)

2012. febr. 20. 23:03
 1/5 anonim ***** válasza:
76%
fiús, az mit jelent? ha tömzsibb, akkor kockát csináltass, ha rövid, mandulát, ha vékony és hosszú akkor mehet a stiletto. Az edge nekem nem tetszik
2012. febr. 20. 23:08
 2/5 anonim ***** válasza:
Szerintem az a mandula formájú köröm néz ki a legjobban, azt tudnám ajánlani. Az a hegyes tuti ne legyen, mert a fiús kezedhez még boszorkány körmök is társulnának... hát szerintem nem kell elmondanom, hogy milyen nevetséges lenne :D
2012. febr. 20. 23:52
 3/5 anonim ***** válasza:
53%

Bbocsi,de leírás alapján is még vagy 10féle köröm jól állna....

Minimum neked kellene képet feltenned,mert tömzsi kéz és tömzsi kéz között is van különbség.

2012. febr. 20. 23:53
 4/5 anonim ***** válasza:
79%

Kép nélkül nehéz bármit is mondani, viszont a gótikus mandula az, ami mindenkinek jól áll, megszépíti a kezet, és rövidet is lehet belőle csinálni.

A kocka köröm tömzsibbé teszi a kezet.

2012. febr. 21. 00:07
 5/5 A kérdező kommentje:

sajnos nem tudok képet feltölteni.

köszönöm a válaszokat:)

2012. febr. 21. 23:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!