Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Mi a véleményetek az intim...

Mi a véleményetek az intim tetoválásról?

Figyelt kérdés
Szerinted szexibb,izgalmasabb lesz attól valaki ha intim tájékán tetoválás van? Lányok körében ha intim tetoválásról beszélünk viszonylag elterjedt az úgynevezett "punci pillangó" minta! Mi a véleményed erről?
2012. febr. 20. 17:02
 1/5 Bitangjó válasza:
Nekem speciel bejönnek a tetovált lányok. Nem csak az intim tetkóra gondolok, hanem bármilyenre :) Én mondjuk azért csináltattam tetoválásokat h "mutogatni" is tudjam. Intim helyen pedig csak te és a párod látjátok. Az együttlétet sztm nem befolyásolja a tetoválás és ugye az egy életre szól. Arról nem is beszélve, h az elég érzékeny terület :S Meg arra is gondolj h a mostani párodnak lehet h tetszik majd h egy aranyos kis pillangóval szeretkezik :D de mi lesz ha a következőnek nem fog tetszeni? Érdemes alaposan átgondolni. 24/F
2012. febr. 20. 22:39
 2/5 Bitangjó válasza:

Ez sztm sokkal szexibb mint vmi kis intim tetkó ;)

[link]

2012. febr. 21. 18:00
 3/5 anonim ***** válasza:
bár a melle otromba csúnya
2012. márc. 5. 00:09
 4/5 Bitangjó válasza:

Annyira azért nem csúnya sztm.

[link]

De kinek a pap, kinek a paplan :D Az biztos h én dugnám mint a lopott biciklit :D

2012. márc. 5. 15:15
 5/5 anonim ***** válasza:
hát nekem van...(nem puncipillangó) és az hogy szexibb lettem tőle? hát párom nem mondta.tetszett neki meg ienek de semmi extra. attól hogy izgibb legyen valaki nem a tetoválás tehet hanem saját magad ;)
2012. ápr. 15. 21:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!