Mit tegyek ha púdere lett a pólóm nyaka?
Figyelt kérdés
az egyik kedvenc pólóm púderes lett, méghozzá fehér pólóról van szó :(
már mindenféle fehérítővel próbáltam kiszedni belőle, de semmi eredménye, valami ötlet ?
2009. jún. 4. 19:21
1/5 anonim válasza:
Velem is volt már ilyen, de áztatás után kijött! Ha nem sikerül, akkor hypo esetleg! (De csak ha sima fehér a pólód!)
2/5 anonim válasza:
Intelligens mosópor. Úgyis annyira hidretik, hogy csodákra képes mind. Itt az ideje kipróbálni élesben.
3/5 anonim válasza:
nekem is volt ilyen,vagyis nővéremnek.
sztem az 1 hozzászólónak igaza van:)
4/5 anonim válasza:
nekünk van egy jó mosógépünk,profi mosóporunk és egy mosás csodákat tesz.nem volt még olyan folt,ami egyszeri mosással nem jött volna ki..pedig nekem sokszor oylan lesz.sima áztatás nem ér semmit. moss.
5/5 anonim válasza:
Én sminkesnek készülök, gondolhatod itt mindennaposak az ilyen dolgok :)
Sima mosással kijön nekem minden. Bár min. 40 fokon mosok mindent de inkább még magasabbon. És rendes mosóporral, márkás de semmi extra.
Így mindig kijön.
De önthetsz ariel folteltávolítót a nyakára, ilyen nagy zöldes flakonban van.
Vagy vanish szappannal dörzsöld át és később úgy mosd ki.
Ha ez se hozza ki akkor nem tudom neked milyen púdered van :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!