Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Mit gondolsz tényleg szépek?

Mit gondolsz tényleg szépek?

Figyelt kérdés
[link]

2012. febr. 17. 17:14
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
78%
szerintem pont jó... utálom a girhes lányokat
2012. febr. 17. 17:54
 12/23 anonim ***** válasza:
Szerintem nagyon szépek!
2012. febr. 17. 18:00
 13/23 anonim ***** válasza:
Nekem is a vékony és a telt közti alak tetszik, a legtöbb számomra túlzás, de arcra vannak köztük nagyon szépek.
2012. febr. 17. 18:22
 14/23 anonim ***** válasza:
a 6.-tól fölfelé szerintem még csak felesleg sincs rajtuk...
2012. febr. 17. 18:35
 15/23 anonim ***** válasza:
100%

ha ezeket molettnek nevezik, akkor én vagyok madonna!!

egyébként, mivel én nagyon vékony lány vagyok, szívesen cserélnék az egyikkel.

2012. febr. 17. 19:06
 16/23 anonim ***** válasza:

Az első lány (Sophie Dahl) arcra inkább bájos, mint szép. A testéből nem sok minden látszik, csak hogy elég pici a melle. Tara Lynn, a 2. lány arcra szerintem gyönyörű: kicsit babás arc, kicsit érzéki, ha pasi lennék, biztos oda lennék egy ilyen pofiért. A karja szerintem kicsit vastagabb a kelleténél, illetve a dereka is lehetne karcsúbb. De ha nem keresnék hibát, nem találnék, az arca mindenről elvonja a figyelmet.

Lizzie Miller arca szerintem nem annyira szép, de a híressé vált cérnatangás képén szerintem nagyon szexi ezzel a huncut mosollyal, és az önbizalommal, ami árad belőle. A fürdőruhás képén sokkal előnyösebb a teste, karcsú derék, hosszú lábak.

Kate Dillon arca smink nélkül is teljesen vállalható, és ha nem ducimodell lenne, eszembe sem jutna azt mondani rá, hogy duci. Így sem.

Demmer Erika meg mégiscsak "honlánytárs", de ettől még nem vagyok elfogult: baromi szép arca van, a lábai pedig kimondottan karcsúak. Hibát nemigen látok benne.

Eva a felnyírt haja miatt nem tetszik. Valaki lehet bármilyen szép, szexi, de ha ilyen haja van, akkor nem tetszik (kivéve, ha punkrocker, nekik szabad:D). A következő, "rendeshajas" képen sem tetszik, arcra nem annyira szép.

Nicole szintén nagyon szép, érzéki arca van, és mérföldhosszú, formás lábai.

Összességében Tara Lynn és Nicole a legszebbek.

2012. febr. 17. 19:40
 17/23 anonim ***** válasza:
0%
Hát, hogy szépek az túlzás! Nekem nem kéne egyik sem! 30F
2012. febr. 18. 11:20
 18/23 anonim ***** válasza:
100%
Mi az, hogy az arany középutat szeretik egyesek? Szerintem 3-4 kivételével mind arany középút. Azért ezt ne nevezzük már kövérnek, főleg a végét ne.
2012. febr. 19. 14:02
 19/23 anonim ***** válasza:
Ha ezt kérdezed, akkor igen, mindegyiket szívesen megbasznám.
2012. febr. 19. 14:40
 20/23 anonim ***** válasza:
demmer erika a jeg szebb
2012. febr. 28. 15:42
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!