Ez a Rossmann kartya olyan, mint a DM-es? Pontokat kell gyujteni? Vagy hogy mukodik?
Most is vásároltam de mondom odaadjam hátha kapok pontot, mint a dm-be ahogy van, de aztán a sor is hosszú volt, mondom nyilvánosan nem akarok lebőgni, hogy mondja, hogy ennél a terméknél nem vehetem igénybe a kártyát..:D
Ha esetleg okosabb lennél megírnád?:D
Úgy értelmezem, hogy minden elköltött 1500 Ft után kapsz egy matricát, amit beragasztasz (vagy ha már nem ragasztós, odaadod a kártyát, és jóváírják), és ha a 15 pont összegyűlt, -15% engedményt kapsz a vásárlás összegéből, ha odaadod a kasszásnak.
Mellesleg nemrég kezdtem el 'Rossmann-ozni', mert nemrég voltak/vannak akcióbab az Essence termékek, és náluk találtam csak (Müllerben, DM-ben nem láttam az akciós termékeket). Meg sem kérdezték, hogy van e kártyám, gyűjtöm e a pontokat (előttem álló nő pontot is kapott, kártyát is, én nem)
A DM nekem olyan szempontból szimpatikusabb, hogy (asszem) 200 Ft-onként jár egy pont a kártyára, és ha összegyűjtöttél 100, 150, vagy 300 pontot, kiválthatod kuponfüzetre, ahol bizonyos termékek bizonyos %-nyi kedvezménnyel tudod megvásárolni (pl. ha 100 pont után kérsz kuponfüzetet 25%-kal tudod olcsóbban megvenni az adott terméket)
18l
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!