Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Ez a Rossmann kartya olyan,...

Ez a Rossmann kartya olyan, mint a DM-es? Pontokat kell gyujteni? Vagy hogy mukodik?

Figyelt kérdés
DM, Rossmann, kártya, hűségpontok

2012. febr. 14. 22:38
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:

[link]

:)

2012. febr. 14. 22:41
 2/12 A kérdező kommentje:
Ezt ismerem:) de most lett rendes kartyajuk is.:)
2012. febr. 14. 23:27
 3/12 anonim ***** válasza:
Én is tegnap kaptam, de fogalmam sincs mi a helyzet vele, mivel semmit nem mondtak el róla..
2012. febr. 15. 13:59
 4/12 A kérdező kommentje:
Vmi puszikat ír a hátulján, meg ilyen 5%...de most akkor azt akkor adjam oda, ha puszis terméket vásárolok, vagy ha odaadom mindenből jár az 5%?? Nekem egy lapot adtak hozzá pluszba, ami csak vmi nyereményjátékkal kapcsolatos lap, amit töltsek ki.
2012. febr. 15. 17:42
 5/12 anonim ***** válasza:
Én is azt kaptam, semmi mást. Fogalmam sincs mire használhatom, vagy egyáltalán oda kell-e adnom :D
2012. febr. 15. 18:04
 6/12 A kérdező kommentje:

Most is vásároltam de mondom odaadjam hátha kapok pontot, mint a dm-be ahogy van, de aztán a sor is hosszú volt, mondom nyilvánosan nem akarok lebőgni, hogy mondja, hogy ennél a terméknél nem vehetem igénybe a kártyát..:D

Ha esetleg okosabb lennél megírnád?:D

2012. febr. 15. 18:08
 7/12 anonim ***** válasza:

Úgy értelmezem, hogy minden elköltött 1500 Ft után kapsz egy matricát, amit beragasztasz (vagy ha már nem ragasztós, odaadod a kártyát, és jóváírják), és ha a 15 pont összegyűlt, -15% engedményt kapsz a vásárlás összegéből, ha odaadod a kasszásnak.

Mellesleg nemrég kezdtem el 'Rossmann-ozni', mert nemrég voltak/vannak akcióbab az Essence termékek, és náluk találtam csak (Müllerben, DM-ben nem láttam az akciós termékeket). Meg sem kérdezték, hogy van e kártyám, gyűjtöm e a pontokat (előttem álló nő pontot is kapott, kártyát is, én nem)

A DM nekem olyan szempontból szimpatikusabb, hogy (asszem) 200 Ft-onként jár egy pont a kártyára, és ha összegyűjtöttél 100, 150, vagy 300 pontot, kiválthatod kuponfüzetre, ahol bizonyos termékek bizonyos %-nyi kedvezménnyel tudod megvásárolni (pl. ha 100 pont után kérsz kuponfüzetet 25%-kal tudod olcsóbban megvenni az adott terméket)

18l

2012. febr. 15. 18:41
 8/12 A kérdező kommentje:
De nem a matricás kártyáról beszélek. Lett a Rossmannak is ilyen kemény kártyája.
2012. febr. 15. 18:48
 9/12 anonim ***** válasza:
Persze, amint megtudok valamit, megírom :)
2012. febr. 15. 18:53
 10/12 A kérdező kommentje:
köszi:) én is:D
2012. febr. 15. 19:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!