Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Utánamnézett ma két srác, és...

Utánamnézett ma két srác, és hallottam, hogy mondta az egyik "jó husos segge van nem? " Ez mit jelent? :S Nagyon dagi a fenekem?

Figyelt kérdés
2009. jún. 3. 20:43
 1/8 anonim ***** válasza:
0%
Igen! De te is rájöttél...
2009. jún. 3. 21:19
 2/8 A kérdező kommentje:
És az jó?:/
2009. jún. 3. 21:20
 3/8 anonim ***** válasza:
Van aki a nagy feneket szereti, van aki a kisebbeket.
2009. jún. 3. 21:56
 4/8 anonim ***** válasza:
100%
most nehogy 2 tahó srác idóta megjegyzéséből vonj le magadról következtetést! egyszer megállt mögöttem 2 srác a zebránál, és arról beszéltek, h ilyen ronda csajt még az életben nem láttak... marha jól esett gondolhatod, dehát vannak bunkók. ennek ellenére van pasim, és mások szerint sem vagyok egy rémség. valakinek bejövünk, valakinek nem. ez van
2009. jún. 3. 22:05
 5/8 anonim ***** válasza:
0%
Szerinted dagi vagy? Ez a kérdés. Ha igennel felesz, akkor tessék nekiállni sportolni! Nehogy fogyókúrázz, mert attól ugyan vékony lehetsz, de löttyedt tested marad, és az gusztustalan.
2009. jún. 3. 23:28
 6/8 anonim ***** válasza:
Egyáltalán nem biztos, hogy negatív volt a fiú megjegyzése. Azt mondta, idézlek: " jó húsos". Vagyis ott a "jó" jelző, ami egyáltalán nem negatív. Lehet, hogy izmos, gömbölyű, és nagyon is bejött neki. A nagy seggű lányokra nem hallottam még, hogy valaki ilyen jelzőt használna. Amúgy meg ne csinálj problémát belőle magadnak, kivéve ha te úgy gondolod, tényleg fogyásra van szükséged. Na szép napot!
2009. jún. 4. 07:29
 7/8 anonim ***** válasza:
0%
Utolsónak! A jó húsos szinonimája a nagyon húsosnak... (jó a nagyon-nak )legalábbis mifelénk :D
2009. jún. 4. 15:52
 8/8 anonim válasza:
JÓ húsos a szentem lehetett az is hogy megjegyezte hogy nem kicsi a feneked... de nekem ebből az jön le hogy mintha azt mondanák hogy úgy megmarkolnák vagy iylesmi... mert ha arra akarnának célozni hogy nagy a segged akkor ezt mondták volna hogy nézd de nagy a segge XD szentem... XD
2009. nov. 19. 23:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!