Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Lehet valaki ennyire sovány?...

Lehet valaki ennyire sovány? (kép) Ennek a lánynak nem kellett volna még meghalnia?

Figyelt kérdés

Vagy ez csak photoshop?

az arca szép, lehetne egy normális testsulyú lányé is

[link]

2009. jún. 3. 18:30
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
96%
Ha ennyire anorexiás lenne akkor azt aróz arcán is észre lehetne venni.Ez nem csak olyan model kampány volt?Olyan 2 éve halt meg egy model lány anorexiában talán elriasztásnak szánták
2009. jún. 3. 18:34
 2/11 anonim ***** válasza:
96%
szerintem ez photoshop mert az arca tök normális és ha a testéről fogy akkor onnan is kellen elvileg...
2009. jún. 3. 18:34
 3/11 anonim ***** válasza:
96%
szerintem is csak photoshop. Ha tényleg ilyen sovány lenne, akkor az arca is be lenne esve sztem.
2009. jún. 3. 18:36
 4/11 anonim ***** válasza:
81%
Evidens hogy Photoshop! Biztos vannak rosszakarói a csajnak:D
2009. jún. 3. 18:37
 5/11 anonim ***** válasza:
99%
A mellei is formásabbak mint az ennyire anorexiás csajoké!
2009. jún. 3. 18:48
 6/11 anonim ***** válasza:
98%
egyértelműen látszik, hogy photoshop. ez a fej nem erre a testre való. :D és ha valaki ilyen sovány lenne, az már nem élne. sokkal kisebb mértékű fogyásba is bele lehet halni.
2009. jún. 3. 18:57
 7/11 anonim ***** válasza:
100%
Ha megnézel olyan modelleket akik az anorexiába haltak bele láthatod hogy jó párnak szép arca volt, nem volt beesve. És ehhez csontváz testük volt. Tehát akár valós is lehetne a kép... de akkor már ő sem él, az biztos.
2009. jún. 3. 19:35
 8/11 anonim ***** válasza:
100%

Na ő például tuti anorexiás:

[link]

[link]

[link]

[link]

Az utolsó képen egyébként Vikki Hensley látható, aki 23 éves, és mindössze 12-nek néz ki. Még életében nem menstruált, a mellei sem nőttek meg.

[link]

2009. jún. 3. 20:07
 9/11 anonim ***** válasza:
83%

A kép szerintem sem valós.

De én már csak azt nem értem, ezeken az embereken nem segít senki? Nem látja őket senki? Miért nem viszik orvoshoz vagy hívják meg vacsorázni őket? A modelleken se segít senki, pedig fontos lenne, hogy ne haljanak meg mert akkor nem lesz kivel reklámozni... hát én nem értem.

2009. jún. 4. 06:04
 10/11 anonim ***** válasza:
55%
OFF: Nagyon durva ez a Vikki Hensley...:S
2009. jún. 5. 21:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!