Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Szerintetek szép vagyok?

Szerintetek szép vagyok?

Figyelt kérdés
[link]
2012. febr. 13. 21:04
1 2 3 4
 21/32 anonim ***** válasza:
Meg szerintem egy majdnem orrközépig érő középen elválasztott frufru is jobban állna.
2012. febr. 14. 00:34
 22/32 anonim ***** válasza:

Nem

4/10

2012. febr. 14. 06:10
 23/32 anonim ***** válasza:

Hát így nem.

Szemöldököd botrányosan rusnya, és a hajszíned sem jó választás, így inkább egy 35 éves, megfáradt, kétszer vált bolti eladó jut eszembe rólad.

Valami természetesebb szemöldökkel és hajszínnel egész helyes lennél, bár kiemelkedően szépnek akkor sem tartanálak, de több szinttel jobb lenne.

2012. febr. 14. 13:15
 24/32 anonim ***** válasza:

A profi Fotóbolt befigyel;).

Egyébként szerintem átlagos vagy.

2012. febr. 14. 15:39
 25/32 A kérdező kommentje:
szándékosan tettem fel ezeket a képeket.másik oldalra a jobbakat tettem fel.ismeritek a fordított logikát ?a szép képeimhez azt tettem fel kérdésnek hogy (csúnyának érzem magam)erre a reakció,nagyon szép vagy .....ide meg jöttek a jó tanácsok ,szemöldök ,haj... szóval az lett amit vártam.magyarázkodás.amúgy nem vagyok roma nyári kép és elég gyorsan barnulok.a hajam egyenesnek szeretem és ez a szemöldök próbálkozás volt de nem ált jól így maradt a régi kb olyan mint amit az egyikőtök feltöltött 3 ból a 2-dik.de köszönöm a válaszokat aranyosak vagytok
2012. febr. 14. 21:01
 26/32 anonim ***** válasza:
szerintem meg ezt kamuzod...
2012. febr. 14. 21:47
 27/32 A kérdező kommentje:
én meg tudom hogy nem :)
2012. febr. 14. 21:54
 28/32 anonim ***** válasza:
Akkor linkel ide az előző 'csúnyának érzed magad' kérdést!:)
2012. febr. 14. 22:23
 29/32 A kérdező kommentje:
nem ezen az oldalon van.amúgy én nem bizonygatok nektek semmit.feltettem egy kérdést, az értelmesek rendesen válaszoltak rá.a hülyék meg most linket kérnek.hadlyuk ezt.
2012. febr. 14. 22:32
 30/32 anonim ***** válasza:

..a hü.yék?? haDLYuk??? xD

A másik oldalról is lehet linkelni kamukéró!!

Mostmár tényleg tuti hogy roma vagy!

Csavarsz, nem tudsz bizonyítani, kamuzol, asszed okos vagy, nem tudsz helyesen írni, meg magyarázkodsz.

Maradjunk annyiban, hogy ha lett volna olyan kérdés, akkor most simán idelinkeled.

Egyszerűen nem tetszettek a válaszok. Ez tök érthető lenne, hiszen a külsődet nyírjuk, de nem ok nélkül.

..csak ha nincs önkritikád, akkor nem tudom mit csodálkozol?! :)

2012. febr. 14. 22:43
1 2 3 4

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!