Lányok! Ti minimum hány centis pasival járnátok? ( Magasságra értem)
Figyelt kérdés
és mi számit magasnak egy pasinál?2012. febr. 12. 14:31
1/30 anonim válasza:
én 176cm vagyok úgyhogy 190+ :)
3/30 anonim válasza:
nekem csak az a lényeg, hogy magasabb legyen nálam. de ha tetszik akkor az sem érdekel ha egymagas velem :)
én 166-167 cm vagyok egyébként, szóval nekem általában 170 cm feletti srácok jönnek be :)
6/30 anonim válasza:
min, 180.
mivel én is 178-9 cm vagyok.. 14L
7/30 anonim válasza:
utolsó, fú
nehéz dolgod lesz a párkeresésben, úgyhogy azt ajánlom, hoy ne válogass
8/30 A kérdező kommentje:
:D Hát a 180 centis csajnak és azt ajánlanám hogy ne válogasson mert 180 centivel max 1 oszlopal lehetne kapcsolata :DD
2012. febr. 12. 15:09
9/30 anonim válasza:
én 175cm vagyok így minimum 175cm
10/30 anonim válasza:
Én 170 centi vagyok, szóval én az ennél magasabbakkal. Illetve ha magas sarkút húzok, akkor is legyen magasabb, v kb velem egy magas. A barátom egyébként 190 magas, az előző is körülbelül olyan volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!