Kamaszok akkor én most páwa vagyok? Így járok iskolába: Converse cipő, Csőfarmer, Dc pulcsi, Dc sapka. Most akkor páwának számítok?
"Miért lenne búza ti idióták?Jobban örülnétek hogyha mindenki egyformán öltözne , egyforma hajat viselne?"
Nem tudom észrevetted-e a leírásból, hogy ugyanúgy öltözik, mint a 90%...
AMúgy azért búza, mert egy hímnemű ne hordjon már feszülős csőfarmert, undorító :S
Pont ugyan azt akartam írni, amit a #11-es mondott. /Am. bakker, mért nem teszitek közzé a nickneveteket, rohadt nehéz így válaszokat írni/. Na jó, hogy a témához is hozzá szóljak:
"páwa"? Sose hallottam ezt a szót :). De nem nehéz kitalálni mit jelent. Igen az vagy, főleg a korodra tekintettel. De végülis ez is csak ízlés kérdése. Mivel manapság minden srécon ez van, ezért nekem nem is jön be, és hajlamos vagyok az ilyeneket le b*zizni :). De van egy haverom, aki indyrockot hallgat és úgy is öltözködik. Az ilyen 'páwák' őt tartják b*uzinak, pont emiatt, mert nem úgy öltözködik, mint az 'átlag'.
Am, nálam a Tisza a nyerő! :D.
Páwa nem vagy, csak tömeg.
14/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!