A kötőhártya gyulladás kb hány nap alatt múlik el? És mivel kezeljem? Elég a szemcsepp meg a kamilla tea vagy van valami bevált módszer?
Nem tudom mi ez a kamilla ellenesség itt, de a kamilla tuti, hogy nem árt, gyulladáscsökkentő hatása van… A fiamnak 3 hete kötőhártya gyullaádsa van, és az orvos külön felhivta rá a figyelmem, hogy a gyulladást hideg kamillás borogatással nagyon szépen lehet csökkenteni, mellesleg bármi baja volt a szememnek mindig kamillával borogattam és lássatok csodát, még élek! :D
Kedves kérdező: Én nem tudom, hogy neked mi a fontosabb, hogy ne bukj meg matekból, vagy hogy ne legyen felülfertőzésed???
Nekem ha kötőhártya gyulladásom lenne, tuti ki nem tenném a lábam a lakásból addig míg el nem múlik, Ugyanis a kötőhártya gyullaáds tudásaim szerint fertző… Egy iskolába meg elég nagy a valószínűsége, hogy elég sokan megkapják tőled, ha magadra nem gondolsz ilyen tekintetben, akkor legalább másra gondolhatnál.
Tudom, hogy régi a kérdés, de ezt le kellett írnom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!