Hogyan van az, hogy sokan a leggyönyörűbb nőkre fújolnak itt a gyakori kérdéseken?
Komolyan mondom, néha vicc az egész.Ennyire irigy mindenki?
Valaki kitesz egy képet, kérdéssel, hogy szerintetek ő szép?A képen egy gyönyörű lány/nő van és akkor a válaszok 80%-a szerint ronda, "az utcán szebbet látok", "hogy néz ez ki"?, undorító stb. :O Nem értem. Akkor mégis milyen szerintetek a szép Nő?
Például amikor egy ilyet lefújolnak [link] vagy [link] vagy [link] és akkor az ilyenekre mondják, hogy milyen feje van, az utcán szebbet látok kifejezéstől meg már egyenesen rosszul vagyok!
Persze, mindenkinek más tetszik, de azért ilyen nőkre azt mondani, hogy undorító a feje és hasonlók... enyhén dúrva.
Eltekintve attól, hogy pl. az általam linkeltekről is lehet rossz képet találni vagy smink nélkülit, amin nem így néznek ki, de hát van ember a földön, akkor reggel 5kor, a tél közepén munkába indulva is tökéletesen néz ki?Mindenki csak kritizálja a másikat, hogy hogy néz ki, milyen csúnya, úristen van rajta egy ragya de igénytelen dög...SENKI nem fog úgy kinézni az életben, mint a fotókon, az életben nem lehet retusálni mielőtt elindulsz valahová.Nem kellene szerintem a szép lányokra, nőkre azt mondani, hogy ronda.A legtöbbjük csak irigy szerintem és mindenkiben csak a hibát keresni!
De most akkor mért nm azokat linkeled be akiket leszóltunk? Akiket belinkeltél tényleg szépek,de eddig még akik magukról raktak fel képedt,hát nm rémlik h akárcsak megközelítették volna ezt a szintet.
Ui:Fogadjunk,hogy te is tettél fel képet és megszóltak :D Drága fogadd el a kritikát és lépj tovább!
Nem, én nem tettem fel képet.És egyébként is, nem vagyok óvodás, aki nyavalyog, ha kritizálják, abszolút nem érdekel.
Csak sok itt a hülye, a jól kinéző embert leszólja, mintha ő mennyire tökéletes lenne!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!