Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Ti hogy fogyókúráznátok úgy,...

Ti hogy fogyókúráznátok úgy, hogy a szüleitek lehetőleg ne jöjjenek rá?

Figyelt kérdés
Közös reggelei és vacsora mellett.
2012. febr. 8. 17:55
 1/7 anonim válasza:
Nem nem szabad rájöjjenek?
2012. febr. 8. 17:56
 2/7 anonim válasza:
*miért nem... :-)
2012. febr. 8. 17:56
 3/7 A kérdező kommentje:
Mert azt mondják hogy nem szabad még fogyóznom, mert hogy csak 16 vagyok... de nem érzem így jól magam. :( Amikor kicsit melegebb lesz újra el fogok kezdeni futni... az mennyire elég? :D
2012. febr. 8. 17:58
 4/7 anonim ***** válasza:

17 leszek. én is fogyni akartam. 6 után ne egyél, picit kevesebb édesség, és sétálj sokat. majd kezdj tavasszal futni. mozogj. tornázz :)

-kb 7 hónap alatt annyit fogytam hogy 4 számmal kisebb nadrág kell rám-

2012. febr. 8. 18:07
 5/7 anonim válasza:
47%
Én 1 hónap alatt 10 kilót :-) Rendes fogyókúrával. 15 leszek. Nem vagy túl fiatal hozzá.
2012. febr. 8. 18:47
 6/7 anonim válasza:

Sportolj!

Otthon is csinálhatsz aerobik edzést, fitnesszt, sima kardiót, bármit.

A fogyókura nem a leghatásosabb. Egy fejlődő szervezettől nem szabad megvonni a táplálékot. Egy nap egyél sokszor és keveset. Reggel rendesen. A nap hátralévő részében úgy étkezz, h ne edd tele magad soha. Este 6 után ne étkezz.

Ha a szervezettől megvonod a táplálékot hirtelen ( fogyókúra) akkor a szervezet raktározni fog az elkövetkezendő időben. Így pont az ellenkezőjét éred el, mint amit szeretnél :(

Ha következetes vagy és napi 10 percet edzel, akkor 1 hónap alatt már látványos eredményeket érhetsz el.

A titok a rendszeresség!

Remélem sikerrel jársz :)

2012. febr. 8. 19:25
 7/7 anonim válasza:

az előttem válaszolónak üzenem : 1 hónap alatt 10 kg-ot veszteni kóros. Megviseli a bőrt és a szerveket.A szervezet nem bír átállni erre az új anyagcserére, és nagyon nagy az esélye, hogy visszaszeded. Ha éhezteted a szervezeted, azzal csak rosszat teszel.

Mivel még csak 15 éves vagy, egyáltalán nem ajánlom a fogyókúrát. Sportolj, kondizz, mozogj!

2012. febr. 8. 19:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!