Ti hogy fogyókúráznátok úgy, hogy a szüleitek lehetőleg ne jöjjenek rá?
17 leszek. én is fogyni akartam. 6 után ne egyél, picit kevesebb édesség, és sétálj sokat. majd kezdj tavasszal futni. mozogj. tornázz :)
-kb 7 hónap alatt annyit fogytam hogy 4 számmal kisebb nadrág kell rám-
Sportolj!
Otthon is csinálhatsz aerobik edzést, fitnesszt, sima kardiót, bármit.
A fogyókura nem a leghatásosabb. Egy fejlődő szervezettől nem szabad megvonni a táplálékot. Egy nap egyél sokszor és keveset. Reggel rendesen. A nap hátralévő részében úgy étkezz, h ne edd tele magad soha. Este 6 után ne étkezz.
Ha a szervezettől megvonod a táplálékot hirtelen ( fogyókúra) akkor a szervezet raktározni fog az elkövetkezendő időben. Így pont az ellenkezőjét éred el, mint amit szeretnél :(
Ha következetes vagy és napi 10 percet edzel, akkor 1 hónap alatt már látványos eredményeket érhetsz el.
A titok a rendszeresség!
Remélem sikerrel jársz :)
az előttem válaszolónak üzenem : 1 hónap alatt 10 kg-ot veszteni kóros. Megviseli a bőrt és a szerveket.A szervezet nem bír átállni erre az új anyagcserére, és nagyon nagy az esélye, hogy visszaszeded. Ha éhezteted a szervezeted, azzal csak rosszat teszel.
Mivel még csak 15 éves vagy, egyáltalán nem ajánlom a fogyókúrát. Sportolj, kondizz, mozogj!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!