Fiúk, mi a véleményetek a hegtetoválásrol a lányokon? Taszit, vagy bejön? Netán közömbös?
2009. jún. 1. 00:16
1/21 anonim válasza:
bár én lány vagyok, de szerintem undorító, gyomorforgató, fujjj....
20/L
2/21 anonim válasza:
én is lány vok 20 éves, van 2 tetkóm de ez a heg cucc, fujj
3/21 anonim válasza:
szerintem nagyon szép,
[link] az pl nagyon tetszene egy csajon :)
4/21 anonim válasza:
Szerintem hányinger. Se fiún, se lányon nem jön be nekem. Magamat meg az istenért nem csúnyítanám így el.
És nem tudom ki volt az az agyament barom, aki ezt kitalálta!
(Köszönöm a lepontozást így Pünkösd alkalmából :DDD)
5/21 anonim válasza:
én is lány vagyok és tetszenek a szép hegtetoválások. de olyan nagyok amit a kérdező linkelt, azok nem nagyon. meg az még meg sincs gyógyulva, az még nem heg, csak seb, hát az még eléggé fúj. de egy szép kisebb minta egy jó helyen amikor már rendesen meg van gyógyulva, sztem azok jól néznek ki. és én is terveztem már jó ideje hogy szeretnék majd egy hegtetkót is. még nem jutottam el odáig, de ami késik nem múlik.
6/21 anonim válasza:
egyébként az agyament barom aki kitalálta már réges rég nem is él. ez a tetoválásnak jóval régebbi formája mint a hagyományos tintával tetoválás, csak persze régen nem tudtak annyira fejlett technikával jól megcsinálni szép mintákat mint most már. persze hegtetoválást most is kevés helyen csinálnak igazán szépen igényesen.
7/21 anonim válasza:
Szerintem undorító. Mit fognak még kitalálni?
8/21 anonim válasza:
már semmit. már mindent kitaláltak amit lehetett. itt már csak újrafelfedezések vannak =P
10/21 anonim válasza:
Nem vagyok tetoválásellenes, de ez tényleg csúnya :S
A sima tetkó tetszik, de az is pasin magamra nem csináltatnék soha. :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!