Divattervezés, hogyan kezdjem el?
Figyelt kérdés
Szeretném kérdezni hogy milyen divattervező főiskolákat ismertek? Magyarország nem érdekel... Esetleg Párizs, de leginkább Amerikára gondoltam azon belül Dél Amerika leginkább az ilyen Mexikó , Miami környék érdekelne!! mellékesen ha tudtok valami imfót az ilyenrő hogy utána lehet saját márkám vagy talán elmehetek valami céghez mert inkább saját márkát szeretnék :) És ha tudtok ilyen iskolákat és megtaláljátok a weboldalját esetleg belinkelnétek? előre is köszönöm de a válaszok lennének a legfontosabbak a link mellékes :) (azért örülnék neki)2012. febr. 1. 17:11
1/8 anonim válasza:
Nézegesd az atlaszt, hogy hol van Miami...
2/8 anonim válasza:
Senki sem úgy kezdi, hogy kimegy Franciaországba és világhírű lesz. Szépen, fokozatosan kell haladnod. Tanuld ki először itt Magyarországon, aztán ha kiemelkedően jó vagy, mehetsz külföldre...amúgy Miami szerinted Mexikónál van?
3/8 anonim válasza:
A 2.-nak igaza van...
Ráadásul azoknak, akik ilyen sulit végeznek, a 90%-a nem fut be.
Akik befutnak azok többnyire saját úton, saját tehetségből, nem a tanultakból...na meg saját pénzből.
4/8 anonim válasza:
A 2.-nak igaza van...
Ráadásul azoknak, akik ilyen sulit végeznek, a 90%-a nem fut be.
Akik befutnak azok többnyire saját úton, saját tehetségből, nem a tanultakból...na meg saját pénzből.
5/8 A kérdező kommentje:
-,- a miamis dolgot kedves második válaszoló úgy értettem hogy mexikótól miami-ig a mexikói-öböl található ott tudod ;) mivel dél amerika elég nagy ezért írtam hogy azon a részen messzebb nem -,- :)) és nem rögtön "be akarok futni" lehet nem is lessz belőle semmi :)) azt írtam hogy arra felé szeretnék tanulni és a főiskolákat kérdeztem :)
2012. febr. 1. 18:32
6/8 A kérdező kommentje:
saját tehetség....... az oké :D de ahoz is kell valamilyen iskolai végzettség :)
2012. febr. 1. 18:34
7/8 anonim válasza:
A tehetséghez?
Nem.
A tervezéshez?
Ahhoz sem.
A megvalósításhoz?
Szintén nem.
Szemmérték kell, ötlet, ihlet, és varrni tudás...
8/8 anonim válasza:
Hihtetlen rajztudás, tehetség, szorgalom, nyelvtudás, kitartás és nem külföldön kell kezdeni. Szerinted kimész külföldre, felvesznek az egyetemre és világhírű leszel? Saját márkához meg befektetők kellenek akik látnak valamit a munkádban amihez varrni és tervezni kéne tudni!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!