Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Nagyon rossz a blogom?

Nagyon rossz a blogom?

Figyelt kérdés

Nem tudtam hova tenni a kérdést, és láttam hogy itt mások is megkérdezik.

Na szóval véleményt kérek, nem rég nyílt. Még elég kezdő. A fejlécet meg elrontottam, de majd kijavítom:).

[link]

2012. jan. 29. 16:01
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

Kezdésnek egész jó az oldalad, de szerintem a designt csináld meg jobbra, illetve legyen mondanivalója a bejegyzéseidnek. Szerintem a kutyát sem fogja érdekelni az, hogy voltál a suliba és semmi nem történt, mert ezt más is ugyanúgy átéli...

Viszont mondjuk írtál a Sherlock Holmes-ról. Jobban kifejthetted volna a véleményed, hosszabban, tartalmasabban.

Sok sikert! ;)

2012. jan. 31. 13:13
 12/14 A kérdező kommentje:
Köszi a választ. Tudom hogy még elég kezdő, de még sose blogoltam. Próbálok belejönni.
2012. jan. 31. 15:00
 13/14 anonim válasza:

Szerintem nem eléggéé átlátható a menüpontok öszse vissza sokkal rendezettebb lenne ha pl. bal oldalt lenne egymás alatt és úgy lehet megynitni....Meg eleve milyen már hogy az ember rak rád egy építő kritikát te meg kitörlöd...Lehet utálni most emiatt az embereket(engem is) attól ugyanaz lesz a véleményük...

Ezt a te érdekedbe mondom

2012. febr. 2. 18:43
 14/14 A kérdező kommentje:
Szerintem az nem építő kritika ha ezt írják: "k*rva sz*r az oldal töröld. Plusz még a nevemben is írkálnak...
2012. febr. 2. 19:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!