Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Férfiak! Ez a női test mennyir...

Férfiak! Ez a női test mennyire néz ki jól? 1-10ig mondjuk?

Figyelt kérdés
Mert számomra, női szemmel ez tökéletes , kíváncsi vagyok ti mit gondoltok.
2012. jan. 29. 14:58
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:

15:08: Tévedés :D

Ilyen:

[link]

Vagy esetleg:

[link]

(bal oldali)

2012. jan. 29. 15:11
 12/24 anonim ***** válasza:
emmá túl erős nem tetszik. de én jóindulatú vagyok és kap egy 2-es fölét.
2012. jan. 29. 15:11
 13/24 A kérdező kommentje:
jaj ezt a csajt mindenhova belinkeled pedig nem egy nagyszám...Kendra Wilkinsonnak meg pedig kb ugyanolyan teste van mint ennek a csajnak akit linkeltem...Izmos,szálkás és szilikonmelle van
2012. jan. 29. 15:21
 14/24 anonim ***** válasza:

Szerintem nagyon 8.5/10.

Nem értem miért írják rá, hogy gnóm teljesen arányos a teste.

Akik meg túl izmosnak gondolják menjenek konditerembe kicsi, mert fiu létükre eléggé piszkafák/teleszart zoknik lehetnek...

2012. jan. 29. 15:33
 15/24 anonim ***** válasza:

15:21: Pedig az a csaj durván adja...

Kendrának pedig messze nincs olyan szálkás teste mint annak a csajnak amit linkeltél. És az úgy pont optimális.

A linkeden lévő csaj is nagyon jó, de mocskosul szálkás... Ez már annyira nem nőies. Egy férfi szokott ennyire szálkás lenni... Csajon kell egy kis plusz.

Én akarom dugni a csajt, ne a csaj dugjon engem...

2012. jan. 29. 15:36
 16/24 anonim ***** válasza:

15.33, buta vagy :D

Gondolom te is ezzel a fitneszmániával megfertőzött agymosott vagy, és már teljesen eltorzult a reális ember-kép a fejedben :D

Nem vagy se vékony, se telesz-rt zokni, sőt, főiskolás koromban, amikor még volt időm sportolni, úgy néztem ki, hogy Brad Pitt is megirigyelte volna, de ennek ellenére nem tetszenek az ilyen nők, ez egyszerűen nem nőies, és kész. Persze ízlések és pofonok különböznek, de én inkább a kipárnázottra szavazok, mint a fapadosra :D

2012. jan. 29. 15:53
 17/24 anonim ***** válasza:
javítás: *nem vagyok :D
2012. jan. 29. 15:54
 18/24 anonim ***** válasza:
felsőtest tökéletes, fenék talán lehetne nagyobb. 9-es
2012. jan. 29. 16:38
 19/24 A kérdező kommentje:
Egy kicsit sem látszik a feneke -.-'
2012. jan. 29. 16:40
 20/24 anonim ***** válasza:
Nehez megitelni. Igy keprol nem tetszik de valoszinuleg eloben gerjednek ra. Habar tenyleg ferfias kicsit
2012. jan. 29. 16:50
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!