Férfiak! Ez a női test mennyire néz ki jól? 1-10ig mondjuk?
Szerintem nagyon 8.5/10.
Nem értem miért írják rá, hogy gnóm teljesen arányos a teste.
Akik meg túl izmosnak gondolják menjenek konditerembe kicsi, mert fiu létükre eléggé piszkafák/teleszart zoknik lehetnek...
15:21: Pedig az a csaj durván adja...
Kendrának pedig messze nincs olyan szálkás teste mint annak a csajnak amit linkeltél. És az úgy pont optimális.
A linkeden lévő csaj is nagyon jó, de mocskosul szálkás... Ez már annyira nem nőies. Egy férfi szokott ennyire szálkás lenni... Csajon kell egy kis plusz.
Én akarom dugni a csajt, ne a csaj dugjon engem...
15.33, buta vagy :D
Gondolom te is ezzel a fitneszmániával megfertőzött agymosott vagy, és már teljesen eltorzult a reális ember-kép a fejedben :D
Nem vagy se vékony, se telesz-rt zokni, sőt, főiskolás koromban, amikor még volt időm sportolni, úgy néztem ki, hogy Brad Pitt is megirigyelte volna, de ennek ellenére nem tetszenek az ilyen nők, ez egyszerűen nem nőies, és kész. Persze ízlések és pofonok különböznek, de én inkább a kipárnázottra szavazok, mint a fapadosra :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!