Elrontottam a szemöldökömet, hogyan korrigálhatnék rajta?
Szia!
Attól függően, hogy milyen a hajad színe és a szemöldököd eredeti színe, végy egy szemceruzát (pl. ha világos, vagy szőke a hajad barnásat, ha fekete, sötétbarna a hajad és a szemöldököd is, akkor feketét), és óvatosan satírozd be a szemöldöködet úgy, hogy az "elrontott" rész minél kevésbé legyen észrevehető. Én azt ajánlom kicsit nyálazd be, vagy vizezd be a ceruza végét és miután felvitted, a természetes hatás érdekében kicsit satírozd el! Persze van kimondottan szemöldökceruza is , amivel nyugodtan korrigálhatsz. De az ezeknek megfelelő színű szemhéjpúder ecsettel való felvitele is sokat javíthat!
Sok sikert! Ne aggódj, hamar visszanő majd!
20/L
(Második válaszoló vagyok)
Már nem azért, de miért lettem lepontozva??Ennél többet úgysem lehet kihozni egy elrontott szemöldökből. :( Utálom ha valaki heccből ad rossz pontokat...
Nem értem én sem, én felfelé pontoztalak.
Mostanában legalább 10 kérdésnél pontoztak le engem is szinte 0ra, pedig értelmes, jó válaszokat adtak ráadásul olyan témákban, amihez értek is!
Nem kell vele foglalkozni, valami idióta csinálja, biztos azt hiszi ettől neki lesz a legtöbb pontja, másnak meg kevés. Már nem azért, de ha valakit lepontozol az a tiedből is vesz le, szóval az neked sem jó. Na mindegy.
Várd meg, amíg visszanő, aztán bízd kozmetikusra.
Addig is szemöldökceruzával tudod kicsit megigazítani, de fültisztító pálcikával óvatosan el kell satírozni.
Ha végképp nem tudsz vele semmit sem kezdeni akkor még most menj el egy kozmetikushoz, hátha tud belőle valamit formát csinálni, hogy addig se kelljen szégyenkezned :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!