Szerintetek hogy nézek ki?
Figyelt kérdés
képet privibe küldök. :DD2012. jan. 29. 13:06
41/58 anonim válasza:
Kuldesz egy kepet? Kivancsi vagyok
20f
42/58 A kérdező kommentje:
küldtem :)
2012. jan. 29. 17:04
43/58 anonim válasza:
Nem szeretem az ilyen pózolós, mű lányokat. Nem tetszel, és nem is vagy szimpatikus.
47/58 anonim válasza:
Ide is jöhet, szívesen írok véleményt! :)
23/F
49/58 anonim válasza:
Olyan szánalmasak ezek a "priviben küldök képet" kérdések, most vagy vállalod magad neten, vagy nem. Gondolom nem én vagyok az egyetlen, akinek eszébe jutott, hogy kér képet, aztán szépen felpakolja valami megosztó oldalra és utána visszalinkeli ide. De nyugi, én nem vagyok ilyen szemét, valaki viszont igen, úgyhogy kb. ugyanott tartasz, mintha te töltötted volna fel. Csak jó tanács volt :) (Nem kérek képet :D)
50/58 anonim válasza:
Klassz csaj vagy, legalábbis így külső alapján. :) De szerintem ezt tudod is magadról... :P
Szerintem az a legjobb képed, amelyik külföldön készült egy üzletház (?) előtt, és egy betonoszlopon ülsz. Az a legaranyosabb - számomra legalábbis... :)
23/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!