Milyen szinű nyakkendő illik a rózsaszinű ffi inghez?
Fekete nyakkendőt fel ne vegyen!!!!
Két okból: Az egyik ok az az, hogy a fekete nyakkendőt protokoll szerint fehér inghez illik viselni, emellett a fekete nyakkendő az pincérszín, pláne egy olyan rendezvényen, ahol van étkezés és felszolgálás. (Függetlenül attól, hogy hivatalosan a white tie megjelölés esetén TILOS, de általánosságban is ezek az okok, függetlenül attól, hogy csokornyakkendő vagy sem.)
A másik oka pedig az, hogy zakószínnel egyezne a nyakkendő, ez pedig megintcsak illetlen - pláne, ha nem fehér az ing.
Hivatalos helyeken fekete zakó-rózsaszín ing is jelölés lenne egy hűb@szdmegre, de itt ugye nem kellenek a diplomáciai körök, így teljesen elegánsan és szépen fel lehet öltözni ezekkel a ruhákkal.
Ami fontos: Ha te sötétlila blúzban leszel, akkor férjed rózsaszín ingéhez egy színazonos nyakkendő teljesen ideális választás lenne. Így lehetne összhatást elérni.
Azonban ha nem akar - vagy nem néz ki jó, hiszen az, hogy "sötét"lila és az, hogy "rózsaszín" még elég tág fogalom - akkor a rózsaszínhez a bordó a kísérőszín nyakkendőben. az viszont abszolút találó, mert a fekete-bordó is nagyon elegáns, és a rózsaszín-bordó önmagában is teljesen rendben van. [Megjegyzendő, hogy én a hölgy helyében vagy lilás inget vettem volna, vagy saját magam részére bordós ruhát, és akkor teljesen tökéletes lenne minden.]
Persze az, hogy mit diktál az etikett és mit a jó ízlés, az sokszor nem egynemű. Olyat vegyen fel, amiben jól érzi magát és tetszetősen mutat benne. De fekete nyakkendőt SEMMIKÉPP.
És akkor vmi ötleted nem lett volna,húb@zdmegXD
Én is feketét akartam mondani és esetleg egy pink zsepi a zakóba,én kitartok emelett,protokol ide vagy oda...
valami ilyesmit amiben megtalálható a lila és a rózsaszines árnyalat is :)
de feketét tényleg ne!!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!