Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Ez eredeti Pink Sugar?

Ez eredeti Pink Sugar?

Figyelt kérdés

Douglasban vettem,30ml-s 5999 ft. volt.

5-6 éve használtam utoljára,és akkor még volt a dobozzán egy matrica amin egy paprika és a gyártó neve (aqualina) volt.

A mostanin csak annyi van hogy Pink Sugar,-alatta hogy "Eau dde toilette"

Az illata mintha más lenne,viszont nagyon tartós. Elég 2fújás és napokig érezhető.

Eredeti vagy nem?

2012. jan. 26. 16:35
 1/4 anonim ***** válasza:

A toilette parfümök sosem eredetiek, viszont ha tartós akkor nagyon jó lett az utánzat.

Az "parfum" az igazi és utűána így sorba

1, parfum

2, eau de parfum

3, eau de toilette

4, eau de cologne

itt egy kis magyarázat...

[link]

2012. jan. 26. 20:18
 2/4 A kérdező kommentje:

Tehát 1 eredeti áráért kaptam egy utánzatot?:O

Felháborító..

azért köszike :-)

2012. jan. 26. 22:52
 3/4 anonim ***** válasza:

Már bocs, de az első válaszoló jó nagy baromságot írt...

Az hogy parfum, vagy toilette, stb, nem függ össze az eredetiséggel, csupán az illat töménységét jelenti. Nyilván az EDP erősebb mint az EDT, de sok gyártó egyazon illat EDP és EDT változatát is elkészíti, szokott lenni köztük egy kis különbség. (Pl. Dior - Miss Dior Chérie EDP és EDT vagy Thierry Mugler - Angel EDP és EDT)

Az Aquolina amúgy meg nem egy akkora márka és árkategória, hogy hamisítani kelljen, úgyhogy nyugodj meg, eredeti lötyit vettél!

2012. jan. 27. 15:30
 4/4 anonim válasza:
én vateráról rendeltem egy pink sugar parfümöt és ma érkezett meg, én is furcsálltam mert ezen is csak annyi van h pink sugar alatta meg eau de toilette, neten néztem képeket ott meg mindegyiken az aquolina is ott van szóval nekem is pont ez most a gondom, hogy nem tudom eldönteni eredetit kaptam-e.. de az illata valóban nagyon tartós, reggel fújtam be magam vele egyszer és anyukám még este is azt mondta, hogy az egész lakásban érzi az illatot..
2012. aug. 27. 21:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!