Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Rasta vs hajbefonás? Mit...

Rasta vs hajbefonás? Mit tegyek a hajammal?

Figyelt kérdés
Ez most furán hangozhat, de pasi vagyok és a halam kb vállig ér. Gondoltam rá, hogy berasztázom, de rájöttem, hogy azt nem lehet utána már módosínai, csak levágni... És ellpor gondoltam egyet, és mondom, milyen lenne, ha be lenne fonva, mint azoknak a fekete pasiknak az usaban... Nem tudom, tudjátok mire gondolok... [link] kb ez, de nem ilyen csakcsaringós... Simán csak befonva... [link] ez meg inkább rasta haly, de amire gondolok ahhoz talán közelebb áll... Szóval mit gondoltok?
2012. jan. 26. 13:32
 1/3 anonim ***** válasza:
Személy szerint mondjuk a rasta haj nekem jobban tetszik, ezt a hajbefonást én inkább hanyagolnám. Viszont ha nagyon ragaszkodsz a hajadhoz, és nem akarsz megválni tőle pár év múlva sem, akkor fonasd be, azt mindig szét lehet majd szedetni. Viszont ezt neked kell eldöntened, hogy melyik tetszik jobban. Képzeld el, hogy milyen lenne, ha rasta lenne a hajad, és milyen, ha be lenne fonva. Melyik praktikusabb, melyik illik jobban hozzád.
2012. jan. 26. 14:14
 2/3 anonim ***** válasza:
mindkettő csak a NAGYON szép arcú pasiknak áll jól.
2012. jan. 26. 14:15
 3/3 Ajsa ***** válasza:

a raszta egy stílus. Viselni kell. El fognak ítélni, diszkriminálni fognak. Tudom mert sok ismerősöm raszta. Nem kapsz majd rendes munkát. Bár ez a fonásra is igaz. A raszta lehet nagyon izgalmas, engem levesz a lábamról. De vékony tincseket csináltass.

Én lány létemre akartam, a hátközépig érő hajamat akartam, de a srác aki csinálta volna azt mondta ennyi rengeteg hajat nem hajlandó vékony tincsekben csinálni. Így inkább vörös lettem, az is izgi:)

2012. febr. 5. 00:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!