Tegnap fogpiszkálót raktam a fülembe. Többi lent.!?
Nem tudjuk ki találta ki... Azok a törzsek akik használták, azoknak igen is volt okuk rá, legalábbis egy részüknek.
fültisztító, tollbetét, MŰANYAG ecsetek, vizipipa szipka, tollak, aztán azokra szigetelőszalag én így jutottam el 16 ig.
Egyébként Te érzed mikor rakhatsz bele másikat, mikor már nem fáj.
Nekem 12 militől 2-3 naponta tehettem bele 1 milivel nagyobbakat, akkor már szinte nem is éreztem.
Arra a kérdésre hogy régen mire volt jó, ha nagyon érdekel utána tudsz járni.
Hogy most mire jó? Legtöbben divatból csinálják, ugyan arra mint a fülbevaló, pc, tetoválás, hajfestés stb.
Akik nem divatból csinálják, mindenkinek egyéni dolgot jelent.
Számomra valamiféle "spirituális" dolog ez,hogy ellenállva a testem akaratának, úgy formálom, és küzdök, vele ahogy az nekem jólesik.
Most mondhatja sok mindenki, hogy a fülbevaló is ugyan az, de ott kilöksz egy darabot a füledből, és teszel a helyére más anyagot, itt meg nincs nagy anyagveszteség, csak átalakítás.
Másodsorban pedig így érzem jól magam! Az meg hogy Magyarországon ennyire, nem elfogadott sok minden, hiába van már itt jó pár éve, hát ...
Ugyan úgy hasztalan a műköröm például, meg van róla a véleményem, de magamban tartom, és a viselője csak azért mert műkörme van, nem kevesebb az én szememben mint egy "szűz testű" ember. Csak sajnos az emberek jó nagy százaléka nem így vélekedik...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!