Ki ért a fodrász cuccokhoz? Tudnátok nekem segíteni?
Figyelt kérdés
Valaki aki ért a fodrász dolgokhoz segítsen. Nem találok a neten "berakási csavarót" nem tudom, hogy ez-e a rendes neve, de nekem a suliban így mondták de még a google sem dob rá ki semmit. Meg a "nagycsipesz" szó alatt nem tudom mit értett a tanárom. Valaki segítsen. :D2012. jan. 23. 18:11
1/5 anonim válasza:
a hajcsavarót keresed? amitől göndör lesz a haj? be kell csavarni a hajat vagy vizesen ....vagy fém csavaróval ,be kell szárítani :)anya fodrász ;)
2/5 A kérdező kommentje:
hát megmondom az őszintét nem tudom. jó lenne ha megkérdeznéd tőle, hogy a tanárok mit értenek ezalatt, hogy : Berakási csavaró és nagycsipesz :) hálás lennék neked :)
2012. jan. 23. 18:28
3/5 anonim válasza:
a berakási csavaró az a hajcsavaró...a nagy csipesz meg arra kell hogy összefogja amit rácsavartál :) itt megtalálod a hajcsavaró használatát : [link] :D
4/5 Cili válasza:
A barakó csavaró fém kell hogy legyen,legalábbis nekünk kötelező volt!Stella nagykerben tudsz venni különböző méretben! Ahoz kis csipesz való,a nagy csipesz kb arasznyi hosszú,van fémből és műanyagból is,leválasztáshoz,marcell hullámhoz kellhet!
5/5 anonim válasza:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!