Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Segítség, mit tegyek? 12 éves...

Segítség, mit tegyek? 12 éves lány vagyok és 45-48kg körül vagyok.

Figyelt kérdés
Mindig elkezdem a fogyókúrát , aztán abbahagyom 1-2 napon belül. Írjatok
2009. máj. 28. 15:48
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Ne haragudj de nem igazán értem a problémádat. Milyen magas vagy ehhez a súlyhoz? Amúgy ne nagyon erőltesd a fogyózást, mert még fejlődő szervezet vagy. Még csak most alakul a tested, nem szabad megterhelned nagyon.
2009. máj. 28. 15:52
 2/6 anonim ***** válasza:
78%

Ne haragudj, de ha most arra számítasz, hogy sajnáljanak, akkor felesleges volt kiírni. Mi úgysem tudunk neked segíteni abban, hogy ne hagyd abba, és tarts ki. Benned kellene annyi kitartásnak lennie, hogy megcsináld.

Nagyon sokfajta fogyókúra van. Sportnak a futást ajánlom, attól lehet legtöbbet fogyni. Ne egyél sok csokit, zsírt, meg egészségtelen cuccokat.

Lehet lepontozni, meg fikázni, úgysem érdekel. :D

2009. máj. 28. 15:54
 3/6 anonim ***** válasza:
100%

Szia! C-S-A-K S-E-M-M-I F-O-G-Y-Ó-K-Ú-R-A !!!!!

12évesen még a szervezeted fejlődik, és most ilyen korrdban fogyózni, diétázni akarsz? Na ne már! Attól, hogy az ÖSSZES női újságban az van, meg mindenütt, attól még nem kell nekünk is azt csinálni!!!

Gondolkoztál már a sporton? :) Főleg most, hogy szép idő van, kimehetsz délután pontos intervallumokban görkorizni, bivajozni, deszkázni, rollerezni vagy úszni. Az mindegy! És ilyen dolgoknál még helyes srácokkal is találkozhatsz, na tudom, hogy erre még fiatal vagy nagyon, de hát ez a mostani fiataloknál normális :(

Na én csak 15 vagyok, de én még a másik világba születtem bele :D :D

2009. máj. 28. 15:54
 4/6 anonim ***** válasza:
100%

Milyen magas vagy? Lehethogy nem is vagy duci... sztem ha 150cm felett vagy, akkor nincs is szükséged fogyásra.

12 évesen meg ne is fogyókúrázz. Én 16 vagyok, de még most is azt mondják, hogy ilyen fiatalon nem szabad fogyókúrázni! Ha fogyni akarsz, akkor sportolj!:)

2009. máj. 28. 16:29
 5/6 anonim ***** válasza:
100%

Éreztem h lepontoznak... -.-''

:D

2009. máj. 28. 16:42
 6/6 A kérdező kommentje:
152cm vaok
2009. máj. 29. 14:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!