Nagyon gáz lett a körmöm? Mossam le szerintetek, vagy jó? Lent kép
2012. jan. 23. 15:10
11/22 anonim válasza:
szörnyű,bocsi
de nem csak a körmödre kented,hanem a bőrödre is,az nagyon csúnya
és a szin is érdekes,nem egyenletes
12/22 A kérdező kommentje:
Már lemostam,.a börömrölis lemostam volna,csak nekemsem tetszett,azért nem egyenletes,mert cracking...
2012. jan. 23. 15:37
13/22 anonim válasza:
Utolsó, én is arról beszéltem...
15/22 A kérdező kommentje:
Már rég lemostam:D köszi
2012. jan. 23. 18:10
16/22 anonim válasza:
Ez a repesztős körömlakk ilyen. Nem a te hibád. Én is vettem barátnőmnek, mert olyan jól nézett ki a képen, de a valóságban egyszerűen szörnyű. Olyan a körme mintha egy kisgyerek összefirkálta volna. Nem is használja.
17/22 anonim válasza:
Szerintem valami jobb színkombinációval próbálkozz. Lila-narancs? Még szerencse, hogy nem látszódott a képen, már elképzelni is elég szörnyű. :D
És ilyen kicsi körmökön nem igazán jön ki a cracking hatás sem.
18/22 anonim válasza:
Szerintem is rossz.Énis vettem ilyen körömlakkot,olyan jól nézett ki a képen,tetszett az ötlet,elgondolás,de felkenve nem működik.Nem használom,mert így néz ki.Nekem olyan volt mintha már le lenne kopva a fele...
19/22 A kérdező kommentje:
Ja,ez a gond vele:S nekemis nagyon megtetszett:(
2012. jan. 23. 20:15
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!