Miért fikázzák egy csomóan a nagymellű nőket?
Kérdező.
Ez mindig ugyanúgy van. Van akinek ez tetszik, van, akinek az. Ezen ezer kérdés sem változtat. Hidd el, akinek tetszel, annak a melleiddel együtt fogsz tetszeni...
soha nem műtettném meg magam. és igen eredetiek
utolsò végülis igazad van :)
Azért fikázzák csomóan a nagymellű nőket, hogy a kismellűek ne érezzék sz@rul magukat, és hangoztathassák, hogy "legalább nem lóg", "legalább nem kell melltartót hordani", "legalább a szemembe néznek", szóval saját maguk megnyugtatására.
(Mondom ezt úgy, hogy teljesen átlagos, 75-80C-s mellmérettel rendelkezem, szóval (már) nincsenek nagy melleim.)
Szerintem ez abszolút egyénfüggő. Van, akinek a nagy mell tetszik jobban, van akinek a kicsi.
Az már más dolog, hogy sokan ahelyett, hogy a véleményüket írnák le, inkább elkezdik fikázni azt ami nekik épp nem tetszik. :)
Egy C-s mell hol átlagos ?...
Nekem 80B-s és méretét tekintve átlagosnak, de ahogy nézem a többi nőt, az enyém mellettük nagynak tűnik... [link]
(Ha a C átlagos akkor a B ,ez kicsi?)
Egyébként semmi baj nincs a nagy mellekkel kivéve hogy lógnak. Azért van annyi mellműtét mert azok nagyok de ugyanakkor szépek,feszesek és egyáltalán nem lógnak.
Viszont egy természetes D-s méretű mell lóg.(nem mondom hogy nagyon de mivel ekkora a súlya lehúzza nincs mit tenni)...És a pasiknak tetszik mivel melltartón szép, formás, viszont ha lekerül a melltartó akkor jobb egy kisebb ami egyáltalán nem lóg.Én így gondolom.
Nem irigykedem és ezt most nem csak azért mondom hogy nyugtassam magam mivel mint mondtam nem tartom kicsinek a melleimet, és így hogy "csak" b-s , ígyis rengetegen megbámulnak és sokszor nem a szemembe néznek...
21L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!