Tényleg csak a legelső alkalom után lesz levegős a
zselés köröm?
Figyelt kérdés
Utána hozzászokik a köröm és nem lesz majd levegős alatta?
Most csináltattam először a múlt héten, de már most látom az egyik alatt, hogy kezd levegősödni. Azt mondta a manikűrös,hogy majd hozzászokik a körmöm és egy idő után majd már nem lesz ilyen probléma. Mert ha igen, az nagyon drága mulatság lenne, hogy 2 hetente járjak megcsináltatni..
Mit lehet ez ellen tenni esetleg, mit ne csináljak (mosogatás, stb.), vagy ha már elég csúnya, lakkozzam be?
2012. jan. 22. 14:45
1/8 anonim válasza:
Hát én ilyet még nem hallottam. O_o
Csak azt, hogy akkor levegősödik, hogyha valami kontár nyomorék csinálta, és elrontotta. :D De hátha én tévedek. :D szerintem csak át lettél verve. :S
2012. jan. 22. 14:49
2/8 anonim válasza:
Nekem nem volt levegős.
2012. jan. 22. 14:55
3/8 anonim válasza:
eddig ez a legjobb kifogás, amit kontár műkörmöstől hallottam :D
A lényeg: ne hidd el, nem igaz. Menj vissza, és javítsa az elrontott körmöt, vagy adjon engedményt...
2012. jan. 22. 15:09
4/8 anonim válasza:
Akkor lesz levegős a zselé alatt ha a körmösöd elrontotta, ráment a bőrödre, nem megfelelően készítette elő a körmöd... én a helyedbe keresnék egy másik körmöst aki rendesen megcsinálja, és nem lesznek ilyen gondjaid. Ne hidj neki ilyen nincs hogy azért olyan mert....akkor legalább mondaná , hogy bocsi...
2012. jan. 22. 15:13
5/8 anonim válasza:
Te jó ég! Ekkora hülyeséget életemben nem hallottam! Azért levegősödik a köröm, mert vagy nem jól van előkészítve, vagy nem jól van feltéve az anyag. Egy jól elkészített körömmel mindent lehet csinálni, és nem kell lakkozgatni, mert csúnya. Tényleg válts körmöst. Mióta dolgozik a körmösöd?
2012. jan. 22. 15:24
6/8 anonim válasza:
szia, sajnos ez elég nagy hazugság mert ilyen nincs, utolsó kérdezővel együtt kérdezem, hogy mióta dolgozik, (legalábbis szerinted), hány oklevele volt, neve, kb mennyi idős? lakhely ahol dolgozik, nails.hu -n mukorom.hu-n könnyen rátudunk találni ha fent van.
valamint te mennyi idős vagy, már ha szabad tudnunk?
2012. jan. 22. 16:09
7/8 anonim válasza:
#6-os vagyok, még egy olyan kérdésem lenne, hogy szalonban csináltattad, vagy lakásán? és hogy léptél vele kapcsolatba, mert ha még tanuló körmös is volt, ilyen hülyeséget mondani...mi is nagyon szeretnénk tudni ki ez az illető, mert ha valaki nem szól rá tovább terjeszti a hülyeségeit
2012. jan. 22. 16:12
8/8 anonim válasza:
Válts körmöst. Aki ilyet mond, az totál analfabéta a szakmához.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!