Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Intim terület borotválására...

Intim terület borotválására milyen tippeket adnátok?

Figyelt kérdés
Hol történjen a folyamat, kádba, zuhanyzóba, hova kerüljön a szőr, és legföbbképp milyen előkészületek kellenek, hogy ne pirosodjon be, ne legyen pöttyös, és ne fájjon amikor visszanől?

2012. jan. 21. 21:20
 1/5 anonim ***** válasza:
0%
Ezt komolyan itt kell megérdeklődni? Kérdezz meg egy kozmetikust a "pöttyöket és pirosodást" illetően, a többi meg körülményes dolog, nincs rá "szabály"..
2012. jan. 21. 21:30
 2/5 A kérdező kommentje:
úgy gondolom, ez az oldal ezért van:) És tippeket kértem, kinek hogy/mi vált be. nem pedig 'szabályokat'
2012. jan. 21. 21:37
 3/5 anonim ***** válasza:
0%

Olyan ige nem létezik a magyar nyelvben, hogy "nől". "Nő" alak van. A helyesírás-ellenőrző is aláhúzza pirossal, akkor miért esik nehezedre helyesen leírni?

Amúgy meg hintőpor jó a pirosság ellen, vagy körömvirág krém.

2012. febr. 3. 16:03
 4/5 anonim ***** válasza:
79%

Hú de sok okos van itt,kérdésre felelni meg luxus.A feszkót nincs hol levezetni?:DD

Egyébként én szappannal beken,borotvál,öblít.És lefolyón le a pici szőrök.Xtreme 3 borotvát használok.Én nem vagyok kipattogzós,úgyhogy ebben nem tudok segíteni,de a hintőpor elvileg jó...

2012. febr. 6. 17:36
 5/5 anonim ***** válasza:
11%
" hú de sok", szám szerint pontosan kettő. Az már egy értelmesebb kérdés lenne, hogy mit tud tenni a kipattogzás ellen. De az, hogy zuhanyzóban vagy kádban, nem mindegy? Meg hova kerüljön a szőr? Csak nekem evidens, hogy a lefolyóba kerül?
2012. febr. 6. 19:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!