Gáz az, ha 20 évesen valaki 153 centi magas?
Figyelt kérdés
20 leszek, és csak 153 cm vagyok...ráadásul nagyon vékony (bár mellem és fenekem van). nagyon nem érzem jól magamat a bőrömben emiatt..2012. jan. 21. 13:31
2/13 anonim válasza:
Nem gáz, miért lenne az. Van sok 170 centis srác, akik sopánkodnak, hogy minden lány 180 centi. Az alacsonyabb lányoknak szebb szokott lenni az arcuk, mint a nagyon magas lányoknak, ráadásul ha nem vagy deszka, az külön jó pont.
3/13 anonim válasza:
Nem gáz csak szokatlan ilyen mélynek lenni, de nyugi van pasi aki az alacsony csajokat szereti.
4/13 anonim válasza:
szerintem egyáltalán nem gáz, gondolj bele így kedvedre hordhatsz nagyobb sarkú toppánokat:)
5/13 anonim válasza:
ha valaki rendesen alád tenne jól éreznéd magad nem? akkor keress valakit!
6/13 anonim válasza:
Nem gáz :) a kis nők sokkal szebbek és a pasik jobban is szeretik őket állítólag . És tudod nem a méret a lényeg XD !
7/13 anonim válasza:
Én kifejezetten szeretem az alacsony Nöket.
Hosszú lenne megfogalmazni miért és talán bután is hangzana.
Biztos aranyos vagy:)
22/F
8/13 A kérdező kommentje:
köszi mindenkinek :)
2012. jan. 21. 20:29
9/13 anonim válasza:
Hogy lehet ilyen hülye kérdést feltenni? :)
Én 23 vagyok, 3 cm-el magasabb, mint te. Bár a húgom tegnap mért meg, ő 153 cm-et mondott pont :) Annyiban "gáz", hogy sok dolgot nem érek el, ha magas polcra rakják. De még soha nem volt olyan, hogy ne segített volna akár egy idegen is, akit megkértem.
Egy csomó 150-160 közötti lány van. Semmi kirívó nincs ebben a magasságban :)
10/13 anonim válasza:
Egyáltalán nem gáz. Nézd meg Kylie Minogue 152 cm, és mindenki szereti, a pasik is odavannak érte. Ha ő nem problémázik a magasságán neked sem kell.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!