Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Mellnövelő masszázsok, (agykon...

Mellnövelő masszázsok, (agykontroll) gyakorlatok valóban hatásosak? Komolyan segíteni vágyók válaszait várom, gúnyolódásokra, "hülye vagy" beszólásokra nem vagyok kíváncsi.

Figyelt kérdés
21 éves lány vagyok,nagyon kicsi mellekkel...kezdtem beletörődni,hogy nekem ilyen jutott, sose csináltatnék szilikon melleket, de aztán egyre több ilyen cuccot látok,hogy masszázsokkal, meg tornagyakorlatokkal,sőt agykontrollal is növelhető a mell mérete...Ez igaz lehet? Ha,igen, milyen masszázstechnikák vannak?

2012. jan. 19. 15:45
1 2
 11/16 anonim válasza:
100%

Nekem a körkörös masszázzsal nőt a mellem 2cm-t, ami persze így nem tűnik soknak, de ez is valami. Föntről lefelé kell masszírozni a mellet reggel és este 15 percig, használhatsz testápolót vagy bármilyen más krémet hozzá,ami fontos,hogy a bimbóhoz ne érjél hozzá. Neten egyébként bővebben utána tudsz nézni, de képet is tudok mutatni, hogy pontosan hogyan kell.

Amúgy az utolsó hozzászólóval teljesen egyet értek, amúgy meg az ázsiai nők az ilyenekre a legjobb példák, mert van ott egy pár hatalmas mellű nő, akiknek nem magától nőt olyan nagyra. Igaz mondjuk ők, olyan bogyókat szednek, amiktől nem csak a mellük, hanem a farkuk is kinő,szóval mindennek van veszélye,de igen van mellnövelő szer,csak nem mindegyiket szedné szívesen az ember.

2012. ápr. 14. 20:53
 12/16 anonim válasza:
Ja és az agykontrol is fontos, nem mondom, hogy azzal nőhet a melled, mert ezt így nem tapasztaltam még, de ha mellette masszírozol vagy a szorítós technikát csinálod, akkor mindenképpen agykontrolozz. Mivel, ha úgy állsz hozzá, hogy igen nőni fog, akkor nagyobb esélyed van rá, hogy fog is.
2012. ápr. 14. 21:01
 13/16 anonim ***** válasza:

kedves kérdező! :)

sikerült a mellnövelés?? én a válaszolók által írt 2 centivel már meg lennék elégedve xD

2012. máj. 26. 18:52
 14/16 anonim válasza:
Igenis lehet agykontrollal mellet nagyítani, és sztem azok mennek el műttetni, akiknek nincs agyuk :)
2014. aug. 22. 21:17
 15/16 Kataleyya válasza:

Na gyerekek. Az elso valaszolo egy fantasztikus otletet ajanlott. Nekem 3 merettel lett nagyobb a mellem fel ev alatt raadasul mar napokkal a masszazs utan eszre vette a parom hogy nagyobbak es feszesebbek a melleim. 70es mellem volt most van 85 B-s.

U.I. ne add fel!!! En is igy voltam de ez tenyleg be jon ^^

18L

2017. jan. 29. 17:27
 16/16 anonim válasza:

Valaki le tudná nekem írni pontosan hogy hogyan is kell végezni a masszírozást? Szoptatás után olyan pici, megereszkedett melleim lettek, előtte sem volt nagy, de most.... 😔

Előre is köszönöm!:)

2018. máj. 27. 09:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!