Mellnövelő masszázsok, (agykontroll) gyakorlatok valóban hatásosak? Komolyan segíteni vágyók válaszait várom, gúnyolódásokra, "hülye vagy" beszólásokra nem vagyok kíváncsi.
Nekem a körkörös masszázzsal nőt a mellem 2cm-t, ami persze így nem tűnik soknak, de ez is valami. Föntről lefelé kell masszírozni a mellet reggel és este 15 percig, használhatsz testápolót vagy bármilyen más krémet hozzá,ami fontos,hogy a bimbóhoz ne érjél hozzá. Neten egyébként bővebben utána tudsz nézni, de képet is tudok mutatni, hogy pontosan hogyan kell.
Amúgy az utolsó hozzászólóval teljesen egyet értek, amúgy meg az ázsiai nők az ilyenekre a legjobb példák, mert van ott egy pár hatalmas mellű nő, akiknek nem magától nőt olyan nagyra. Igaz mondjuk ők, olyan bogyókat szednek, amiktől nem csak a mellük, hanem a farkuk is kinő,szóval mindennek van veszélye,de igen van mellnövelő szer,csak nem mindegyiket szedné szívesen az ember.
kedves kérdező! :)
sikerült a mellnövelés?? én a válaszolók által írt 2 centivel már meg lennék elégedve xD
Na gyerekek. Az elso valaszolo egy fantasztikus otletet ajanlott. Nekem 3 merettel lett nagyobb a mellem fel ev alatt raadasul mar napokkal a masszazs utan eszre vette a parom hogy nagyobbak es feszesebbek a melleim. 70es mellem volt most van 85 B-s.
U.I. ne add fel!!! En is igy voltam de ez tenyleg be jon ^^
18L
Valaki le tudná nekem írni pontosan hogy hogyan is kell végezni a masszírozást? Szoptatás után olyan pici, megereszkedett melleim lettek, előtte sem volt nagy, de most.... 😔
Előre is köszönöm!:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!