1/11 anonim válasza:
szia szerintem igen. nem kellene ennyi smink ra mert anelkul is szep lenne, es a haja lehetne kicsit termeszetesebb is mert igy nagyon eroltetett...
2/11 anonim válasza:
Szerintem katasztrófa, de lehet csak nekem ilyen visszafogott az ízlésem. Nagy mellek, jól láthatóan, felette a tetoválás, festett haj, túl sok smink és még az arca is vézna.
4/11 anonim válasza:
nekem nagyon bejönnek az ilyen nők, igaz én lány vagyok.:)
6/11 anonim válasza:
sok férfinak bejön amúgy :)
én lány vagyok :)
7/11 anonim válasza:
Nekem így nem tetszik,főleg a haja, de más csajosabb stílussal szerintem kifejezetten szép lenne.
8/11 anonim válasza:
Elég ronda szegényke..
Egyedül a bőrdzseki tetszik a képen.
9/11 anonim válasza:
szerintem az arca nagyon szép. viszont a haja nem tetszik, ez a tömött frufru nem túl jó.
10/11 anonim válasza:
így ebben a formában dögös! lehetne vele mit kezdeni...
ez a stílus nagyon nem tetszik, ugyanakkor az a véleményem, hogy nagyon is szép lány, átlag feletti! ha egy "csajos" frizurát és outfitet ráadnánk akkor mindjárt máshogy festene.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!