Egy igényes nőnek tényleg muszáj minden nap sminkelnie magát? És mit takar a szolid és mit az erős smink?
Több kérdésnél is olvastam már, hogy a szolid smink: alapozó, korrektor, pirosító/púder, szemceruza, szemhéjfesték, spirál, szemöldökceruza és rúzs, esetleg kontúrceruza.
Ha ez a szolid, akkor milyen az erős smink????
Meg egyáltalán, a hétköznapokra muszáj ennyi minden? És akkor alkalomra hogy sminkeltek, ha már hétköznap is ennyit használtok?
Valóban igénytelenségnek számít, ha egy amúgy csinos és nőiesen öltözködő nő a hétköznapokon max. csak szempillaspirált használ? (Emellett színezett nappali krémem van, a kisebb bőrhibákra meg korrektort használok.)
Néha olyan semmilyennek érzem magam az agyonsminkelt nőkkel szemben (a barátnőm is ilyen), de amúgy viszont nem is tetszik a sok smink, ezért sem használok, meg hát sajnos béna is vagyok és hülyén érzem magam kisminkelve :)
Nem szeretnék vitát gerjeszteni, nem az a célom, csak kíváncsi vagyok a véleményekre, amit kérlek, kulturáltan osszunk meg egymással! Köszi!
31N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!