Fiúk! Egy csajon vagy éppen a barátnőtökön milyen parfümöt szerettek?
Figyelt kérdés
2012. jan. 14. 20:31
1/7 Jack Jonson válasza:
lamborgini MITICO férfi :D
hát valami parfüm illatú parfümöt
4/7 anonim válasza:
Az én barátom nem nagy parfümös, ő sosem használ, és tökmindegy neki, hogy mi van rajtam, észre se veszi, ha be vagyok fújva. Nekem legalább 10 parfümöm van, mindig másikat használok, a Paco Rabanne a kedvencem így télen. Hallottam már fiúktól, hogy ezt szeretik.
5/7 laci911 válasza:
szerintem az ilyen édes és csak is édes nagyon nem áll jól egy 20 év fölöttinek vagy gyümölcsös vagy kissé fűszeres esetleg pézsmás az tuti fog tetszeni pl burberry sport női nekem férfi van és a nők nagyon szeretik gondolom a női is hasonlóan működik
6/7 laci911 válasza:
ja és a parfüm nem fog hejeted beszélni csak a figyelem felkeltésben fog szerepet játszani többi rajtad mulik
7/7 anonim válasza:
Rajtam ezt dicsérték a legtöbbet: D&G Light Blue, Tommy Girl, DKNY Fragrance, mondjuk ezek az illatok annyira hozzám vannak nőve már 1000 éve, hogy nem is nagyon használok mást, pedig sok parfümöm van. A 25 ezres Dioromat nem dicsérték ennyit mint ezeket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!