Vele mi történhetett?
Figyelt kérdés
mind 2 képet nézd meg...
barenakedislam.files.wordpress.com/2011/12/06izabellademavlys_raffat.jpg?w=590&h=796
4.bp.blogspot.com/_QAR5HdpXQto/TTkRsVBb42I/AAAAAAAAAIs/RZFKfpQIDM0/s320/izz4.jpg
2012. jan. 12. 17:15
2/9 anonim válasza:
Savval leöntötték,több helyen is olvasható a neten.
3/9 anonim válasza:
ahogy megláttam a kérdést gondoltam,h ilyesmiről lesz szó csak egy másik lányra gondoltam,neki is savat öntöttek az arcába,szörnyen fájdalmas lehet na meg utána egy életen át megszokni a képet amit látsz ha tükörbe nézel....
4/9 anonim válasza:
belinkelnéd normálisan? legalább linkelni tanuljatok már meg...
5/9 A kérdező kommentje:
cameraobscura.busdraghi.net/wp-content/uploads/2010/06/06izabellademavlys_raffat.jpg
4.bp.blogspot.com/_QAR5HdpXQto/TTkRsVBb42I/AAAAAAAAAIs/RZFKfpQIDM0/s320/izz4.jpg
2012. jan. 12. 18:02
9/9 anonim válasza:
kellett nekem megnézni ezt a kérdést.
Most nem fogok tudni aludni :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!