Nagy baj ha leborotváltam a "bajszom "? 14/L
Az iskolában többen is mondták hogy látszik..
Hazaértem a suliból és leborotváltam a bajszom..
Hát nem olyan sűrűn borotválom, de szerintem jobb lenne gyanta vagy nem ?
Egyáltalán nem látszik, de nem akarom hogy késöbb olyan legyen mint egy fiúnak.
nagyon megbántam. :((
légyszi irjatok.
normális válaszokat!
Hát tisztába vagyok vele.
De ugye nem lesz olyan mint egy férfinek??
Na Jó azért annyira nem volt erős !!
Annyira nem lehetett észre vennii..csakhogyha direkt azt nézték meg arról beszéltünk meg stb..!!
Szerintem ilyen korban még ne foglalkozz ezzel. Én is azt kívánom most 21 éves fejjel hogy bárcsak később ezdtem volna gyantáztatni a a szőrös felületeimet, mert 18éves korodig az ilyen kis pehelyszőrszálak kihullanak, de ha elkezded gyantázni, vagy borotválni akkor megerősödnek.
Tanácsolom: ne érdekeljen mit mondanak mmáok, de ilyen fiatalon még ne gyantáztass ráér 2-3 év múlva is:)
gyantázd, én is gyantázom, vagy menj el kozmetikushoz, nekem először ő szedte le, majd magamtól. ne borotváld. nagyon ronda lesz!
és ha nagyon fájna: a szépségért szenvedni kell. Én venni szoktam hideg gyantacsíkot, majd vágok magamnak belőle és ráteszem a bajszomra.
Nem lesz erősebb, ha leborotválod !!
Mikor fogjátok elfelejteni ezt a baormságot ? Utána lehet nézni.
Utolsó, saját tapasztalatom, hogy a borotválás nem csak megerősítette, de sűrűbbé is tette a szőröm, szóval nekem nem tudja senki bemagyarázni, hogy tévhit...
Kérdező, soha többet ne borotváld, ha jót akarsz magadnak! Inkább gyanta vagy csipesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!