Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Nagy baj ha leborotváltam a...

Nagy baj ha leborotváltam a "bajszom "? 14/L

Figyelt kérdés

Az iskolában többen is mondták hogy látszik..

Hazaértem a suliból és leborotváltam a bajszom..

Hát nem olyan sűrűn borotválom, de szerintem jobb lenne gyanta vagy nem ?

Egyáltalán nem látszik, de nem akarom hogy késöbb olyan legyen mint egy fiúnak.

nagyon megbántam. :((

légyszi irjatok.

normális válaszokat!

2012. jan. 7. 22:43
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%
Válaszolva a kérdésedre, szerintem elég nagy baj. Ha ennyire zavar, akkor vagy gyantázd vagy szemöldökcsipesszel szedegesd ki. De azzal légy tisztában, hogyha gyantával vagy csipesszel nyúlsz hozzá, az eléggé fájdalmas procedúra lesz.
2012. jan. 7. 22:47
 2/11 A kérdező kommentje:

Hát tisztába vagyok vele.

De ugye nem lesz olyan mint egy férfinek??

2012. jan. 7. 22:48
 3/11 anonim ***** válasza:
Go dokihoz, lehet akár kezdődő hormonzavar is, nem biztos, ,de ha eldurvul a helyzet akkor szarabb lesz kezelni. Ha borotválod akkor meg faszán megerősödik.
2012. jan. 7. 22:50
 4/11 A kérdező kommentje:

Na Jó azért annyira nem volt erős !!

Annyira nem lehetett észre vennii..csakhogyha direkt azt nézték meg arról beszéltünk meg stb..!!

2012. jan. 7. 22:53
 5/11 anonim ***** válasza:
Akkor már inkább gyanta... Mehetsz akár kozmetikushoz is.
2012. jan. 7. 23:12
 6/11 anonim ***** válasza:
0%

Szerintem ilyen korban még ne foglalkozz ezzel. Én is azt kívánom most 21 éves fejjel hogy bárcsak később ezdtem volna gyantáztatni a a szőrös felületeimet, mert 18éves korodig az ilyen kis pehelyszőrszálak kihullanak, de ha elkezded gyantázni, vagy borotválni akkor megerősödnek.

Tanácsolom: ne érdekeljen mit mondanak mmáok, de ilyen fiatalon még ne gyantáztass ráér 2-3 év múlva is:)

2012. jan. 7. 23:18
 7/11 anonim ***** válasza:
mondjuk az is igaz hogy nekem szőke szőrzetem van, tehát alig látszott...nemtom milyen lehet annak akinek fekete...
2012. jan. 7. 23:19
 8/11 anonim ***** válasza:

gyantázd, én is gyantázom, vagy menj el kozmetikushoz, nekem először ő szedte le, majd magamtól. ne borotváld. nagyon ronda lesz!

és ha nagyon fájna: a szépségért szenvedni kell. Én venni szoktam hideg gyantacsíkot, majd vágok magamnak belőle és ráteszem a bajszomra.

2012. jan. 7. 23:41
 9/11 anonim ***** válasza:
24%

Nem lesz erősebb, ha leborotválod !!

Mikor fogjátok elfelejteni ezt a baormságot ? Utána lehet nézni.

2012. jan. 8. 10:19
 10/11 anonim ***** válasza:

Utolsó, saját tapasztalatom, hogy a borotválás nem csak megerősítette, de sűrűbbé is tette a szőröm, szóval nekem nem tudja senki bemagyarázni, hogy tévhit...

Kérdező, soha többet ne borotváld, ha jót akarsz magadnak! Inkább gyanta vagy csipesz.

2012. jan. 8. 10:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!