Friss köldökpiercing - felmentés?
Figyelt kérdés
Tegnap szúrattam köldök pc-t. Eléggé fáj ha pl. szaladok. Szerintetek meg lehet oldani vhogy a tesi felmentést abban a 2hétben amíg begyógyul?2012. jan. 7. 22:01
1/3 anonim válasza:
Minek? Ha tudtál szúratni, akkor bírd ki, hogy néha kellemetlen helyzetet okoz. Nekem is van, és minden frissen szúrt piercingemmel ugyanúgy tesiztem, edzettem, mint mielőtt szúrattam. Pedig volt, ami eléggé fájt.
2/3 anonim válasza:
Menj be a háziorvosodhoz és kérd meg biztos fog adni :) !
3/3 anonim válasza:
Első válaszoló, akkor nem vagy túl okos. A piercinges direkt elmondja hogy a2 hetes gyógyulási időben a testmozgást hanyagolni kell. Ne tanácsolj hülyeségeket kérlek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!