Egy férfi lehet vonzó mackós testalkatban is?
Figyelt kérdés
Gondolok a 192cm magasságra és a 115kg-ra.2009. máj. 24. 02:26
1/11 anonim válasza:
Bizony!En mindig ilyen tarsat kerestem magamnak de sajnos soha nem talaltam!!!Igaz meg mindig keresgelek,hatha...!
3/11 anonim válasza:
A párom is kb. ilyen adottságokkal rendelkezik és imádom! egy férfi ne legyen vézna és gebe!
5/11 anonim válasza:
Igeen, nekem az ilyen pasik tetszenek:)
6/11 anonim válasza:
Szerintem is igen! Bejonnek az ilyen pasik :D
7/11 anonim válasza:
Nálam nyerő lennél.. sosem kezdenék egy vékonyka férfival:-) Egy férfi védjen meg,od alehesenn hozzá bujni,anélkül,hogy a bordái átszurják a szemem
8/11 anonim válasza:
Imádom a mackós pasikat:) Az enyém is ilyen:)
9/11 anonim válasza:
Tök jó, csak én leszek aki ellent mond :)
Biztos lehet vonzó, csak nem számomra. Nekem nem kell, hogy megvédjen a barátom, én azt szeretem ha olyan kis aranyos és törékeny. Én nem erre a típusra bukom, de sok nő igen, tehát ne aggódj.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!