Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Használhatják a veetet gyereke...

Használhatják a veetet gyerekek is?

Figyelt kérdés
2009. máj. 23. 14:13
1 2
 11/18 A kérdező kommentje:
...Na jó elmondom de akkor van egy feltételem:Mindenki legyen kedvesebb.
2009. máj. 25. 16:19
 12/18 anonim ***** válasza:
60%

Azok lennénk, ha te nem kezdted volna azzal, hogy nem mondod el, közünk nincs hozzá de válaszoljunk rögtön... Különben nekünk (nekem) igazán mindegy mit csinálsz, nem fog itt könyörögni senki azért, hogy válaszolhasson neked...

Nem akartam bunkó lenni, de szerintem igazam van.

2009. máj. 26. 12:58
 13/18 A kérdező kommentje:
Inkább vegyétek úgy hogy töröltem a kérdést.
2009. máj. 26. 14:57
 14/18 A kérdező kommentje:
Bocsánat...Csak azért gondoltam mert elég kínos. :( Sajnálom...
2009. máj. 26. 15:05
 15/18 anonim válasza:
74%
Az a gyerek te vagy ez egyértelmű,mert a gondolkodásod hogy nem felnőtté,az is biztos.Már ne haragudj de ez nem egy szeretet szolgálat hogy könyörögjenek mondd el.Mi az...ha feldobom fehér....és ennyi az infó...nem a hülye találós kérdés...hanem egy példa arra hogy kérdeztél.Te tudsz választ adni?Nem hinném.Képzeld...kiütéses a farkam...miért lenne kínos mikor azt se tudják ki vagy és a nevem az életbe nem tudod meg?
2009. máj. 30. 03:55
 16/18 anonim válasza:
Ennyi okost! Beszéld meg a szüleiddel és ők segítenek :-)
2009. jún. 2. 11:04
 17/18 A kérdező kommentje:
Kössz a tanácsot! :P
2009. jún. 2. 18:57
 18/18 anonim válasza:
Hello. Egy ilyen oldalon kérdezni ilyen spéci kérdést sztem hülyeség... már bocs. Ha ilyen problémád van, bőrgyógyász, háziorvos, egy csomó szakember létezik. miért kóklerkedsz? ha a legdrágább kincsedről, a gyermekedről van szó? én vmi szakembert választanék magunk /internetes szakemberek/ helyett....sok szerencsét!
2009. jún. 6. 08:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!