Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Mit tegyek ha "csúcsosan"...

Mit tegyek ha "csúcsosan" kiáll a fenekem 16 évesen?

Figyelt kérdés
Mit tegyek ha "csúcsosan" kiáll a fenekem 16 évesen? Nem annyira nagy ,gömbölyű,de kiáll mint egy labda..valami laposító tornagyakorlat???????és kicsit plöttyedt is mert nem tornázok...de kipróbáltam ha tornázok akkor még kiállóbb lessz..mit tegyek?
2012. jan. 5. 15:57
1 2
 1/11 anonim válasza:
küldj képet privátba és megmondom neked h a férfiaknak tetszik e avgy sem
2012. jan. 5. 16:00
 2/11 anonim ***** válasza:

ahh..örülj neki! én már mióta próbálok nagy segget növeszteni de sajnos nem megy :( nem lapos , és gömbölyű is viszont jobb szeretnék ilyen segget: [link]

ehelyett: [link]

2012. jan. 5. 16:04
 3/11 anonim ***** válasza:
Mit tegyél? Örülj neki, sokkal szebb, mint egy lapos fenék, ha most még zavar hordj szoknyát, vagy bővebb gatyót.
2012. jan. 5. 16:08
 4/11 anonim ***** válasza:

elméletileg a lépcsőzésnek fenékformáló tulajdonsága van

egyébként ne zavarjon, mert lehetne rosszabb is

2012. jan. 5. 16:09
 5/11 A kérdező kommentje:
16:04-es: Figyelj ilyen fenék kb.nincs...meg az a fekete ruhás nő is úgy állt be ..előre düllesztette a hasát derekár és így karcsúú..megnézném magassarkú(ami úgye emeli a feneket) és bugyi nélkül egy sima állásba
2012. jan. 5. 16:10
 6/11 anonim ***** válasza:
mi az h nincs ilyen fenék??te jól vagy ? mivel fitnesz versenyző vagyok , naponta látok élőben ilyen fenekeket..ugyhogy ne magyarázzál..
2012. jan. 5. 16:11
 7/11 A kérdező kommentje:
Szoktam lépcsőzni taposógépem..heti olyan 1-2 órát felbonta ...lehet akkor ez a baj?Viszont plötyi kicsit a fenekem!!
2012. jan. 5. 16:11
 8/11 anonim válasza:
esetleg csinál egy képet rola,nagyon kiváncsivá tettél mostmár h milyen is lehet...ha tudsz irj privátba
2012. jan. 5. 16:13
 9/11 anonim ***** válasza:
2012. jan. 5. 16:17
 10/11 anonim ***** válasza:

nem tudom, hogy az-e baj vagy valami más

de lehet hogy nem is kéne azon változtatni

2012. jan. 5. 16:40
1 2

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!