Ez már cicababás tulajdonságnak számít?
Nem rólam van szó, hanem keresztapu lányáról.
Elég gyakran nézegeti magát a tükörben, méghozzá feltűnően, a saját melleit gyakran bámulja még társaságban is. Elég mélyen dekoltált ruhába flangál, még a jóízlés határain belül, de mégis feltűnően,
a körmeit manikűrössel vagy körömépítővel csináltatja meg, de nem műkörmük, eredetiek, csak simán kapa méretűek. A gyantázáshoz is külön szakembert alkalmaz, plusz szemöldök szedés, pattanástalanítás, a hajvisszavágáshoz olyan három négy havonta megy fodrászhoz, sminket nem használ, max szájfényt ugyan,
szliba csak azért nem jár, mert alapba könnyel lebarnul.
Pircinget rakatott a köldökébe, néha nonfiguratív hennát csináltat mondjuk a bokájára, bokaláncot hord, a parfümöket gyüjti, majdnem mniden szoknyájához külön cipője vagy retikülje van.
egyetlen vagány tulajdonsága van, hogy imád mocizni.
Amúgy fősulis és irodai melót fog végezni valszeg.
Ja és khagytam hogy még természetgyógyászhoz is jár, meg gyógymasszázsra, nem túlzás ez egy kicsit? Biztos nem kevés pénz ez mind.
Szerintem sem cicababás. Csak egyszerűen sokat ad magára.
Jó, hogy ilyen sok pénze van. :)
szerintem nem az ad magára kai költekezik, vagy festeti ak örmeit, vagy ékszert hord, hanem az ad magára, aki mosakszik, mert a divat az nem igényesség szerintem.
Viszont nem mondhatnám hogy sok pénze van, mert senki nem tartja el, csak annyi hogy otthon kajál, vagy a suliban, ösztöndíjat kap, meg hetente két három nap egy két órára beugrik részmunkaidőben a zalatévéhez feliratozni, elvileg összesen mindennel együtt olyan 60-70 ezret kap, az nem olyan sok, én is ennyit kerestem mikor volt munkám, de mégsem megyek maniküröshöz, egyedül csinálom meg ak örmeimet, bár nekem elég az ha levágom és tiszták, nem kell semmi extra :) a masszázst meg a barátom végzi el, minek költsek rá.
Hát ha nézegeti magát biztos meg van elégedve az összképpel. De ettől függetlenül nem gondolom, hogy cicababás lenne, mert mint írtad: ruhái a jóízlés határain belül vannak. Körmei természetesek. Nem mindenkinek van hozzá tehetsége (vagy éppen kedve), hogy magának megcsinálja. A gyantázás az egyik legelterjedtebb szőrtelenítési mód, a bőrét pedig egyértelmű, hogy kezeltetni kell, ha pattanásos. A 3-4 havonta való fodrászhoz járás ritkának számít és egy vékony szálú haj 3 hónap alatt nagyon csúnyán szét tud töredezni. Szoliba nem jár, sminket nem használ. A köldökpiercing, bokalánc, henna tetoválás teljesen elterjedt, hétköznapi dolgok, mint ahogy a táskák és cipők gyűjtése is jellemző a legtöbb nőre. A természetgyógyász és masszázs pedig olyan dolgok, hogy van, aki szereti. De ezek is teljesen hétköznapi dolgok.
De kérdésedből ítélve valószínűleg egyáltalán nem erre a válaszra számítottál. Ne haragudj, de szerintem egy cicababa nem ilyen.
Nem számítottam semmire, és senkit nem aíkarok meggyőzni az ellenkezőjéről, csak kiváncsi voltam, kinek mit jelent az h cicababa, mert mindnekinek más a nézete, van akinél az jelenti csak az igényességet, vagy már nem is annak nevezi, mert tök természetes, nőcis dolog ebben a világban, van aki arra gondol, hogy biztos sok pénze van, a cicababákra a giccs jellemző, a külsőségek hangsúlyozása, plusz divat követés és mű dolgok képviselése. Mindenkinek máshol vannak a határai ez érthető. Nem szégyen az ha valaki cicababa, az is egy stilus, de lehetnek rockerek közt is cicababák, raperek közt .... végülis ízlés dolga ki mit szeret, egyik sem feltétlen jobb a másiknál. Talán a nárcizmus tényleg nem egyenlő a maca fogalommal, bár nem is zárja ki.
Nekem édes mindegy, hogy ki milyen, csak vannak arcok, akiket nehéz kiismerni, behatárolni :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!