11/22 anonim válasza:
Nem jön be, undorító, pedig szeretem a szőke csajokat, csak nem az ilyen r.bi szolisokat...
12/22 anonim válasza:
Első, második képen még tetszik, dugnám, de a többin pedig pirított kolbász. 15/F
13/22 anonim válasza:
az első 2 képen egy csoda! a többin már látszik, hogy amit testben-külsőben kapott, azt fejben el is vette a teremtő...
14/22 anonim válasza:
undoríto...én is akartam szoliba járni, de ezek után maradok a Napocskánál nyáron :)
15/22 anonim válasza:
Hát igen, elég randa szerencsétlen, pedig szép volt
16/22 A kérdező kommentje:
egyéjszakára se kéne?:D
2012. jan. 4. 22:46
18/22 anonim válasza:
tolnám mint paraszt a talicskát!
19/22 anonim válasza:
Jujj... Milyen szép volt (bár, nem tagadom, nem egy természetes szépség), helyes pofi, szöszi haj... Most meg mint az Axe reklámos csokiember tesója:/ Majd megnézheti a bőrét 10-15 év múlva, kétszer olyan öregnek fog tűnni, mint a kortársai, és ez lesz a kisebb baja, mert még bőrrákja is lehet.
20/22 mus musculus válasza:
Ezt komolyan kérdezted?...
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!