Számodra ki átlagon felüli szépség?
Bocsánat, de nem tudok képet feltenni róla.
Olyan nő volt, akinek az alakjához foghatót még nem láttam, igazi szépség, csinos, gyönyörű az arca. Igazi különlegesség.
Számomra ő átlagon felüli, de őt is le "átlagasozták", valamint le "kobrafejűzték" az egyik kérdésemben.
24/n
17:49
De például kinek van gyönyörű arca számodra? Biztos láttál már olyan énekesnőt, színésznőt. Amúgy köszönöm a válaszodat, ahogy mindenkiét.
17:51
A "lekobrafejűzték"en jót szórakoztamXD Nekem ez a lány "nem az esetem", de érdekes, minél tovább nézem annál inkább megszokom az arcát és látom szebbenk. Hasonló szemem van, lehet az nem tetszik benne, és hogy el van szedve a szemöldöke(kritikus vagyok, tudom:D)
17:53
Rosie Huntington-Whiteley tényleg gyönörű, az is érdekelne, hogy őt ki tartja átlagosnak.
"A "lekobrafejűzték"en jót szórakoztamXD Nekem ez a lány "nem az esetem", de érdekes, minél tovább nézem annál inkább megszokom az arcát és látom szebbenk. Hasonló szemem van, lehet az nem tetszik benne, és hogy el van szedve a szemöldöke(kritikus vagyok, tudom:D)"
Nekem pont az tetszik benne, hogy olyan különleges, tehát nem átlagos...vagyis átlagon felüli.:D Soha nem nézem a részleteket egy emberi arcon, mindig az összkép a lényeg. De hát ízlések, és pofonok. :)
De hogy egy kissé átlagosabb átlagon felüli szépséget is mutassak:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!