Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Nem tudom, ti hogy vagytok...

Nem tudom, ti hogy vagytok vele csajok, de nekem totál elmegy az önbizalmam az ilyen agyonsminkelt póthajas csajoktól és nagyon rosszul érzem magam egy ilyen társaságban. Tényleg az ilyen csajokra buknának a pasik?

Figyelt kérdés
2012. jan. 2. 14:57
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
100%

ma 15:52! - nem értek veled egyet, mert sztem a kettő között nagyon nagy különbség van

hogy a kérdésre is válaszoljak:

nekem nincs műhajam, barna váll alá érő hosszú hajam van és dauerolt, mert a simával túl átlagosnak éreztem magam, néha sminkelek, néha azért megmutatom h tudok természetesen is szép lenni, magassarkúba járok, másképp öltözködök mint a többi korombeli, és mivel úgy érzem más vagyok mint azok a lányok mint akiket leírtál, nem érzem őket úgymond "ellenfélnek" mert ha van egy fiú akinek az a stílus tetszik akkor olyat választ ha meg az olyan típusú lányok jönnek be neki mint én akkor meg engem, szval úgy összességébe egyenrangúnak érzem magam velük de mégis másnak, mert mindenki máshogy igyekszik kilógni a sorból, én így mert nekem így tetszik, ő úgy mert neki úgy tetszik(remélem érthető voltam azért)

2012. jan. 2. 16:13
 12/20 anonim ***** válasza:

Nekem is teljesen elmegy az önbizalmam tőlük! Pedig tényleg tuti, hogy a pasik első gondolata velük kapcsolatban a szex.. Amúgy bárki nézhet ki úgy, mint ők csak sok idő energia és pénz kell hozzá. Na, nekem ebből egyik sincs,pontosabban nem erre fordítom egyiket sem, mert nekem más dolgok fontosabbak az életben. (De teljesen elfogadom, ha valakinek viszont ez. Csak ne önbizalomhiány álljon a háttérben.)

Az a lány, aki szőke cicababának vallja magát: az én elképzelésemben az ilyen cicababák nem éppen változatos és önkifejező kinézettel jelennek meg. Sőt mindegyik kb. ugyanúgy néz ki,kivéve, hogy vagy fekete vagy hidrogénszőke a hajuk. Biztos, hogy ugyanarra gondolunk? Mert én nem nevezném önkifejezésnek azt a fajta öltözködést. És szerencséd van, hogy te nem csúsztál bele ebbe a cicababa szerepbe, mert az ilyen csajokkal általában nem az a baj, hogy alapból buták, hanem, hogy az öltözködéssel és ezzel a kinézettel együtt jár a selypítés , szempilla rebegtetés stb. (Tudnék sokat mondani, de értitek mire gondolok. Így az egész viselkedés megváltozik.) A pasik pedig (és úgy általában minden ember) ehhez a viselkedéshez fog alkalmazkodni, vagyis magát a csajt is egy buta cicababaként kezelik. És így kialakul egy ördögi kör. Elég körülményesen fogalmaztam, de remélem átjött, amit mondani akartam.

2012. jan. 2. 16:38
 13/20 anonim ***** válasza:
Az agyonsminkelt, pórhajas csajok rendszerint valamilyen hiányosságot kompenzálnak ezzel (csökkent önértékelés, önbizalomhiány, butaság), szóval erre kár irigykedned. Egyébként a pasik egy bizonyos rétege valóban erre bukik, de mivel neked gondolom úgyse az ilyen férfiak a célcsoportod, ne fájjon emiatt a fejed. Akik az ilyen csajokra buknak, azok ugyanolyanok, csak pasiban:)
2012. jan. 2. 16:43
 14/20 anonim ***** válasza:

hát nekem csak egy ilyen műbarbi ismerősöm van. csak sajnálni tudom, mert amit művel magával, az valahol nagyon egyszerű. Feltűnőnek akar kinézni, de olyan primitíven viselkedik, hogy az már félelmetes, mellé igénytelen(értsd 3kg smint, de no fürdés...)

Szóval nem szoktam rosszul érezni magam mellettük.

2012. jan. 3. 14:29
 15/20 anonim ***** válasza:

Én fiúként írom, hogy nem a műcsajokra bukok. Legyél ápolt, öltözz csinosan és az alkatodnak megfelelően, valamint lehessen veled társaságba menni (azaz ne legyél ostoba).

Viszont az ilyen fullizom analfahímektől, akik ráadásul full gazdagok - pl. VV Krisztofel vagy ki - néha nekem is elmegy a kedvem az élettől - nektek lányoknak meg tényleg csak az izmos, üresfejű szépfiúk kellenek? :(

2012. jan. 5. 18:25
 16/20 anonim ***** válasza:
isten ments egy olyan embertől mint akit leírtál, nem bírom a szedett szemöldökű szépfiúkat, nekem az is nagyon fontos tulajdonsága egy fiúnak h okos legyen kül. nem jövök vele össze...
2012. jan. 5. 18:50
 17/20 anonim ***** válasza:
Én pont most kezdem el randizgatni egy sráccal, alapjáraton eléggé jóképű, bulizós..Mondom legalább nem fogok mellette unatkozni, mert én is szeretek bulizni, de én nem nézek ki annyira jól:D nos..ahogy megismertem, rájöttem hogy annyira sík hülye, hogy az hihetetlen. Helyesírás 0, ami nálam már egy mínusz pont, de néha olyanokat mondd, hogy csak nézek:S De várom azt a bizonyos "csodát" amit a többi nő is látott benne, és rájövök, hogy igen, ő hozzám való..:)
2012. jan. 7. 12:07
 18/20 anonim ***** válasza:

Viszont az ilyen fullizom analfahímektől, akik ráadásul full gazdagok - pl. VV Krisztofel vagy ki - néha nekem is elmegy a kedvem az élettől - nektek lányoknak meg tényleg csak az izmos, üresfejű szépfiúk kellenek? :(

Isten őrizz, hogy én egyáltalán szóba álljak ilyen kis elcseszett, ostoba buzeránsokkal. Mondjuk már eleve az kizáró ok lenne nálam, ha valaki képes eladni magát celebnek az ilyen hulladék műsorokba mint a való világ, pfejj...

2012. jan. 7. 13:50
 19/20 anonim ***** válasza:
a Krisztofel rohadt undorító és még hülye is, nehogymár ilyentől menjen el az önbizalmad. pfujj.
2013. ápr. 4. 22:51
 20/20 anonim ***** válasza:
:D Nem erre buknak a pasik szerencsère. Max. az agyilag visszamaradkttak, vagy a tini sràcok.
2017. júl. 26. 12:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!