31/74 A kérdező kommentje:
Azért nem mindenkit,nem is értem ,hogy miért vettem magamra azt,hogy "leöregezett"...:D
2012. jan. 1. 23:28
32/74 anonim válasza:
Azért vetted magadra, mert szándékozol vele szexelni! :D Különben nem érdekelne
33/74 anonim válasza:
Szerintem 18 évesen azért tényleg elég éretlenek vagyunk még. Legalábbis a többség. :)
34/74 A kérdező kommentje:
Nem,bár lehet,hogy gondoltam arra az eshetősége is...:$
Na,de a célom nem ez volt,és nem is szex témával kapcsolatosan jött fel az ,hogy én öreg vagyok...:D
2012. jan. 1. 23:34
35/74 A kérdező kommentje:
*eshetőségre
2012. jan. 1. 23:35
36/74 anonim válasza:
Az viszont szerintem esélyes, hogy, ha te talán nem is, ő gondolt rá. Ha tetszel neki, 18 évesen biztosan megfordult a fejében. :)
37/74 anonim válasza:
Na csak kibújik a szög a zsákból a végére :D Magadra vetted, mert megfordult a fejedben a szex is, ő erre vénlánynak nevezett, amit te visszautasításként fogtál fel. Azért vetted magadra. :D De nem vagy öreg ne izgulj! :D
38/74 anonim válasza:
Mondjuk 18 évesen én nem neveztem volna vén lánynak egy 24 évest, sőt, örültem volna, hogy szóba áll velem ennyi idősen :D
40/74 A kérdező kommentje:
Nem pont így volt...:D
Teljesen normálisan elbeszélgettünk,és ő egyszer csak benyögte a semmiből,hogy uncsi vénlány vagyok,mert nem írok neki semmi perverz dolgot,meg felhozta azt,hogy bezzeg ő fiatal és élettel teli...A vele való közösülés csak gondolati síkon fordult meg a fejembe....:D
2012. jan. 1. 23:43
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!