Mi a véleményetek az essence sminkcuccokról?
colour & go körömlakkok :)
de próbáltam már a műszempillát, és a műkörmöt is
a szempillákat imádtam: olcsó, ragasztó is van hozzá, több féle közül választhatsz, plusz többször használható
essence <3
Én is nagyon szeretem. A szemhéjpúderek és a szemhéjpúder ecset valami fantasztikus, a körömlakkok is tök jók, a szájfényeket is szeretem. A hab állagú alapozó meg a kompakt púder is nagyon jó. Ami nem jött be az a kék körömlakklemosó meg a Multi action false lashes szempillaspirál. Utóbbi valami rettenet rossz volt, ki is dobtam. Azt sajnálom, hogy erre felénk nem lehet kapni krémet meg törlőkendőt, ilyeneket.
Ha kedvencet kell mondani, akkor mindenképp a szemhéjpúder ecset meg a Sweetheart szemhéjpúder duo.
Nem tudjátok a fedőlakkjaik milyenek? Olyat akarok majd venni. Azt néztem, hogy van vmi zselének látszó meg gyorsan száradó. Melyik jobb?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!