Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Mit csináljak a szörrel a...

Mit csináljak a szörrel a karomon?

Figyelt kérdés

nagyon szőrős a karom,fekete,és hosszu és sürü:S borotválni még nem szeretném elkezdeni mert akkor addig jutok el hogy minden nap kell:S:S

gyantázni kéne?:S vagy szőkítés?

nagyon szégyellem,mert az osztályba csak nekem ilyen szőrös..:S

15 lány vagyok...

2009. máj. 21. 19:01
 1/10 anonim ***** válasza:

Szia!

Én is ugyanígy voltam ahogy te. Januárba kezdtem el szőrteleníteni. Én epilálom. Először borotváld le és utána epiláld. Vagy a gyanta is jó. Csak én nem akartam kozmetikushoz menni emiatt. Inkább megoldottam epilátorral. :)

A lábadat mivel szőrteleníted? Ha gyantázod, a kezeden is megpróbálhatod azt.

2009. máj. 21. 19:28
 2/10 anonim ***** válasza:
Szia! Én tegnap epiláltam le a karomon a szőr.Picit fájdalmas de azért ki lehet bírni,ráadásul egyre jobban ritkulni is fog majd a szőr:)Szerintem gyantáztasd le vagy eplilálj.A borotvát mindenféleképp felejtsd el:)
2009. máj. 21. 19:28
 3/10 anonim ***** válasza:
Előző vagyok. Tudom milyen szarul érzed magad. Én úgy szeretem h nem tiszta szőr a kezem. Engem is nagyon zavart. Sztem te is imádni fogod ha leszedted. :)
2009. máj. 21. 19:29
 4/10 anonim ***** válasza:

Szal első voltam:D

Ha először leborotválod és amikor kicsit kinőtt utána epilálod nem olyan vészes a fájdalom. Csak nekem kipattogott egy kissé :S

2009. máj. 21. 19:30
 5/10 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokaat:)

am a lábamat borotválom:)

csak az a baj,hogy anyum nem engedi hogy szőrtelenitsem:S

2009. máj. 21. 19:57
 6/10 anonim ***** válasza:
48%

Istenem, nekem is szőrös a karom, (mint mindenkinek) de eszembe se jutott még leborotválni, vagy gyantázni, epilálni.

Miért kell még a karunkon is csupasznak lenni? Barnulj le, akkor nem látszik annyira...

2009. máj. 21. 21:29
 7/10 anonim ***** válasza:
100%

Első vagyok.

21.29nek: Igen, mindenkinek szőrős, de van akinek annyira, hogy hiába barnul le akkor is nagyon látszik és nagyon csúnya.

Nekem se engedte anyám, egyszer "véletlenül" belevágtam borotvával és hát mivel úgy nagyon idiótán néz ki leborotváltam az egészet. Utána már csak annyit vett észre, hogy te folyamatosan szeded a kezedről a szőrt? Megmondtam neki, hogy igen mert így sokkal jobban szeretem. De nekem ő is elismerte h csúnya így a kezem, csak nem akarta, hogy leszedjem, mindig mondogatta is h elvisz lézeres szőrtelenítésre.

Szerintem nyugodtam szedd le ha tényleg olyan sötét és sűrű. Epilátor vagy gyanta. Hajrá! :)

2009. máj. 21. 21:37
 8/10 anonim ***** válasza:
34%

Nekem sötét a hajam, és ezáltal sötét a szőr a karomon is. (utolsó előtti vagyok)

Jócskán elmúltam már annyi, mint ti, de még sose nézett rám senki ferde szemmel, sőt még azt sem mondták, hogy "nini Csubakka"!

Nem értem miért kell ennyire túllihegni ezt a szőrös a karom dolgot... Ebből is divatot kell csinálni?

Annyira nem lehet feltűnő, hogy ez legyen a legnagyobb problémátok. Én is tudok szőrös karral élni, mégsem vagyok igénytelen (bár lehet a ti szemetekben annak számítok :DDD )

Szerintem 15 évesen hanyagold még egy ideig. Kislány vagy, ilyenekkel ráérsz még foglalkozni! Élvezd a gyerekkorod!

2009. máj. 21. 22:03
 9/10 anonim ***** válasza:
15 vagy nem 8 éves, nehogy már anyud engedélye kelljen hogy magadat szőrtelenítsd! gyanta jó megoldás ha nincs epilátorod.
2009. máj. 22. 01:09
 10/10 A kérdező kommentje:

amugy barna a bőrőm,ennél barnább hova legyek????nem lehetek fekete-,-...

többieknek köszönöm:)

ma legyantáztam és áhhh nagyon jóó:)

2009. máj. 23. 20:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!