Én egy 14 éves félvér lány vagyok, édesapam afrikai. Hogyan tudnám a hajam simábbá tenni hajvasaló nélkül?
szia én is félvér vagyok és nekem is az apukám afrikai szerettem a göndör hajam, csak az volt a baj hogy kifésülni sem lehetett és egyszer az egyik ismerősünk ajánlott egy krémet (olyasmi mind a dauer csak ez egyenesít, fel kell kenni a hajara és hagyni kell kb 10 percet alaposan ki kell mosni utána mert ha benne marad tönkre teszi a hajat utána egyenesre kell szárítani vagy vasalni) dark and lovely a neve [link] gyerek és felnőtt változat is van 3 havonta kell csinál amikor újra lenő a haj. az elején még nem lesz tűszál egyenes a haj kicsit hullámos lesz de utána 2-3 iylen hajpakolás után jó lesz most ilyesmi a hajam [link] és nem, szoktam hajvasalót használni. Igazából soha se lesz olyan selymes és pihe-puha mint az europai haj, de legalább kezelhetőbb lett és valahogy kinéz
14/l
bár nekem lenne ilyen erős hajam.(A) és bár én lennék ilyen származású :D
szerintem abban semmi probléma nincs, ha vasalod néha, az még nem cseszi szét a hajad (viszont használj hővédőt). hajvasin kivül pedig nem ismerek semmi techinkát, ami egy afrikai hajat (bocsi a megfogalmazásért) kiegyenesitene :)
19/f: bunkó paraszt vagy ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!