Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Ki használt már hajszínezőt?...

Ki használt már hajszínezőt? (ami 24 hajmosásig tart)

Figyelt kérdés
Milyen volt? Nem roncsolta a hajad? Tényleg kikopott annyi mosás után?
2011. dec. 30. 21:24
1 2
 11/17 A kérdező kommentje:

Örökre nem színezhetem, mert kinyírnának :D

Csak színezővel, ami kijön...De ha szinezőset veszek, az tutira kijön, ugye?

2011. dec. 30. 22:05
 12/17 anonim ***** válasza:
Én Loreal Castingot használok és nem kopik ki teljesen soha. Én is 3-3,5 havonta festem, és bár ennyi idő alatt nekem 8-10 centit nő a hajam, nem vészes a lenövés mert a hajammal megegyező színnel van színezve, csak kicsit vörösesebb fénye van, de ennyi idő után azért a fénye már kopik, kicsivel mattabbá válik, senki nem mondaná meg, hogy festve van. Ma pont egy fodrász kérdezte, hogy ugye ez az eredeti színe a hajamnak? Én a 734-es árnyalatot használom, ez nagyon szép és természetes, de mégis ad egy pluszt az ugyanilyen színű hajamnak, sokkal élettelibb tőle.
2011. dec. 30. 23:15
 13/17 anonim ***** válasza:

Nyugodtan színezheted a hajadat, ha amúgy is barna az eredetid! 3 hónap alatt simán kikopik a vörösesbarnás árnyalat! Nem erős szín de szép.

Most is ilyet használok: először világosbarnát, majd sötétbarnát, most feketét, ami már picit kopott is, de nem látszik szinte semmi, én 3-4 havonta fogom színezni (de lehet nyáron csak barnával)de nem látszik még most sem a lenövésem, mert az eredeti hajam is sötét hamubarna:)

2011. dec. 30. 23:37
 14/17 anonim ***** válasza:
Inkább vegyél "egyfázisú" színezőt. Nem kell összekeverni két anyagot, egyszerű a használata, mintha csak megmosnád a hajad. Ilyen kis zacsiban lehet kapni a fodrászkellékesben. Az tuti, hogy kijön, hacsak nincs szőkítve előtte a haj.
2011. dec. 30. 23:45
 15/17 anonim ***** válasza:
0%

Nekem a zacsis nem fogta be, többször is próbáltam xD meg a színezőt is hamar ledobta a hajam:S fura..eredetileg olyan tejeskávé színű hajam van...szőke színezőt próbáltam, az nem nagyon vállt be, akkoriban csak a szőke jöhetett nálam szóba, de hidrogénnel nem akartam roncsolni a hajam, szóval lett a tartós festék sötétszőkéje, amitől bevörösödtem.

Azóta is tartóssal festek, bár már sötétítek (fekete).

Szóval szerintem hajtípustól is függ, hogy meddig marad benne.

Fodrásznak tanulok, és szerintem egyáltalán nem roncsolja a hajat a színező, vagy ha mégis nagyon minimálisan. Bár gyakorlatban nem próbáltam még (máson). De mivel a tartós is nagyon sokat kopik 1 hónap alatt is, főleg 3 hónap alatt, ez se tarthat 3 hónapnál tovább.

Barátnőm használt egy ideig, neki szőke volt a haja, és lilásabbra színezték neki, amiből egy hét alatt rózsaszín lett, hát elég "furcsa" volt. Szóval vigyázz a színekkel!

2011. dec. 31. 07:39
 16/17 anonim válasza:
Hát,én is Palette hajszínezőt használok,ilyen sárga dobozos ammónia mentes. Azt garantálom,hogy nem roncsolja a hajad,viszont azt nem,hogy tényleg ki is kopik. Ismerősömnek ledobja a haja,akármilyen színre színezik be,viszont nekem meg fokozatosan lenő,mintha festve lenne,csak ugye azért kicsit kopik is a színe. Nekem is vörösesbarna a hajam,2 havonta színeztetem,épp holnap fogom.:) Először sokkal sötétebb,mint aminek kell lennie,majd pár hajmosás után látszik körülbelül a dobozon lévő szín.De ha nem akarod,hogy tartósan rajta maradjon,akkor én a helyedben világosabb színnel kezdeném,vagy bele se fognék,mert nem garancia,hogy a te hajad is ledobja. Sok szerencsét. :)
2012. jan. 6. 23:03
 17/17 anonim ***** válasza:

Kedves utolsó előtti. Hozzád nem mennék hajat festetni az biztos. ALAP, hogy sötétebb hajat nem fog meg egy világosabb színező, mivel mindössze kb 3%os oxi van benne. Sötétebből csak festékkel lehet világosabbat festeni.

....Hát ezért festem én inkább itthon a hajamat....

2012. jan. 6. 23:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!