Ki használt már hajszínezőt? (ami 24 hajmosásig tart)
Örökre nem színezhetem, mert kinyírnának :D
Csak színezővel, ami kijön...De ha szinezőset veszek, az tutira kijön, ugye?
Nyugodtan színezheted a hajadat, ha amúgy is barna az eredetid! 3 hónap alatt simán kikopik a vörösesbarnás árnyalat! Nem erős szín de szép.
Most is ilyet használok: először világosbarnát, majd sötétbarnát, most feketét, ami már picit kopott is, de nem látszik szinte semmi, én 3-4 havonta fogom színezni (de lehet nyáron csak barnával)de nem látszik még most sem a lenövésem, mert az eredeti hajam is sötét hamubarna:)
Nekem a zacsis nem fogta be, többször is próbáltam xD meg a színezőt is hamar ledobta a hajam:S fura..eredetileg olyan tejeskávé színű hajam van...szőke színezőt próbáltam, az nem nagyon vállt be, akkoriban csak a szőke jöhetett nálam szóba, de hidrogénnel nem akartam roncsolni a hajam, szóval lett a tartós festék sötétszőkéje, amitől bevörösödtem.
Azóta is tartóssal festek, bár már sötétítek (fekete).
Szóval szerintem hajtípustól is függ, hogy meddig marad benne.
Fodrásznak tanulok, és szerintem egyáltalán nem roncsolja a hajat a színező, vagy ha mégis nagyon minimálisan. Bár gyakorlatban nem próbáltam még (máson). De mivel a tartós is nagyon sokat kopik 1 hónap alatt is, főleg 3 hónap alatt, ez se tarthat 3 hónapnál tovább.
Barátnőm használt egy ideig, neki szőke volt a haja, és lilásabbra színezték neki, amiből egy hét alatt rózsaszín lett, hát elég "furcsa" volt. Szóval vigyázz a színekkel!
Kedves utolsó előtti. Hozzád nem mennék hajat festetni az biztos. ALAP, hogy sötétebb hajat nem fog meg egy világosabb színező, mivel mindössze kb 3%os oxi van benne. Sötétebből csak festékkel lehet világosabbat festeni.
....Hát ezért festem én inkább itthon a hajamat....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!