A divattervezők varrnak is?
Figyelt kérdés
2011. dec. 29. 18:00
1/9 anonim válasza:
Ma még hányszáz divattervezős kérdést akar feltennI?!
Nem, nem varrnak, varratnak.
2/9 A kérdező kommentje:
Én még egyet se tettem fel divattervezőkkel kapcsolatban...
2011. dec. 29. 18:07
3/9 anonim válasza:
Ők nem varrnak. Az egyik nap olvastam, hogy Victoria Beckham még soha nem járt ott, ahol varrják a ruháit.
4/9 anonim válasza:
De Victoria Beckham nem divattervező, csak egy híres nőszemély, aki terveztet ruhákat. Nem ő tervez, csak a nevét adja az eladásokhoz.
5/9 anonim válasza:
Ácsi,viszont ahhoz,hogy divattervező lehess meg kell tanulnod varrnod is az iskolában! Szóval akik ezt írják,hogy nem kell,azok lehet a már kiforrott csak divattervezéssel foglalkozó emberekről beszélnek,de oda el is kell jutni és ahhoz bizony kell.
6/9 anonim válasza:
Utolsó: nem feltétlen.
Ha van elég pénzed, akkor főleg nem.
Egyébként jobb, ha tudod, hogy a legtöbb divattervező nem az iskolában kezdi a karrierjét, hanem egyrészt ténylegesen varrással-tervezéssel, és felfedezik, és maximum azután vonul el iskolába is áttanulmányozni a dolgokat, hogy már sínen van a karrierje.
Nagyon kevés viszont az olyan, aki elmegy szépen a divattervező-suliba, és ténylegesen az is lesz belőle később, habár ott tényleg kötelező megtanulni varrni.
Jellemző még az is, mint már említettem, hogy ha van pénze az embernek, akkor elkészíti a terveket, elküldi megvarratni, és így alapít üzletet. Ők pl. sosem tanulnak meg varrni általában.
7/9 anonim válasza:
5.vagyok. Hát igen,sajnos a mai világban a pénz beszél...hiába tanultam Én is akármit.:)
8/9 anonim válasza:
Azért ha a szakmában mozogsz, szerintem az internet segítségével egész biztosan tudod haszonsítani a tanultakat. Pl. az etsy egy tipikusan olyan oldal, ahol egyedi/kézi készítésű dolgokat árulnak magánemberek, nem kevés pénzért. Ha nem ilyesmiről van szó, akkor bocs a félrebeszélésért:)
9/9 anonim válasza:
Nahát,nagyon szépen köszönöm a segítő szándékod!:) Most olvastam először az oldalról,eddig az egyedüli problémám vele,hogy nem magyar...,de majd megoldom valahogy...:) Köszönöm mégegyszer!:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!